Хмельницький матиме нового побратима за кордоном
Понеділок, 28 листопада 2016, 19:14

Співпрацюватиме наш обласний центр із Влоцлавеком, що у Польщі, місто належить до Куявсько-Поморського воєводства. З метою підписання листа про наміри співробітництва сьогодні Хмельницький відвідали віце-губернатор воєводства Славомір Копищ, міський голова Влоцлавека Марек Войтковскі, представники бізнесу, фермери, представники промисловості та керівництво місцевого індустріального парку.

"Сьогодні ми підписали договір про співробітництво і партнерство між нашими містами - Влоцлавеком та Хмельницьким, а далі вже буде відбуватися зустріч бізнесових кіл і вироблення чітких пропозицій щодо можливої взаємодії. Очікуємо, що ми зможемо співпрацювати у сфері бізнесу, освіти (така співпраця уже розпочалася, упродовж цього літа Куявсько-Поморське воєводство приймало хмельницьких дітей на екскурсії та відпочинок), а також у галузях спорту та культури", – розповів очільник міста Олександр Симчишин.
alt
 
Влоцла́век — місто в центральній Польщі над Віслою, адміністративний центр Влоцлавського повіту. В Україні місто вже має побратима - Ізмаїл.
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02