Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

113. Про затвердження Комплексної програми мобілізації зусиль Хмельницької міської ради, Державної податкової інспекції у м.Хмельницькому Хмельницької області Державної податкової служби, виконавчого комітету,департаментів, управлінь та відділів міської
Середа, 04 липня 2012, 15:22

 

Додаток

до рішення сесії міської ради

№113 від 27.06.2012

 

  

Комплексна програма

мобілізації зусиль Хмельницької міської ради, Державної податкової інспекції у м. Хмельницькому Хмельницької області Державної податкової служби, виконавчого комітету, департаментів, управлінь та відділів міської ради по забезпеченню надходжень до бюджетів усіх рівнів на  2012-2015 роки.

 

 

І. Обґрунтування необхідності Комплексної програми

 

Комплексна програма мобілізації зусиль Хмельницької міської ради, Державної податкової інспекції у м. Хмельницькому Хмельницької області Державної податкової служби, виконавчого комітету, департаментів, управлінь та відділів міської ради по забезпеченню надходжень до бюджетів усіх рівнів на 2012-2015 роки. (в подальшому Комплексна програма) розроблена на основі Закону України "Про державну податкову службу в Україні", "Податкового кодексу України від 02.12.10 №2755- VI ".

В результаті вжиття цілого ряду заходів, спрямованих на реалізацію завдань з виконання планових показників з надходжень до бюджетів усіх рівнів, доведених ДПС у Хмельницькій області, розрахункова база січня-квітня поточного року виконана ДПІ у м.Хмельницькому в повному обсязі.

Надходження до бюджетів усіх рівнів за підсумками січня-травня 2012 року становлять 418,5 млн. грн., що складає 103,1% до прогнозних завдань. Протягом січня-травня 2012 року зусиллями податківців міста до Зведеного бюджету надійшло податків і зборів, що контролюються податковими органами, на 63,2 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року, темп росту складає 117,8%.

Приріст надходжень за 5 місяців 2012 року по платежах до місцевого бюджету у порівнянні з відповідним періодом минулого року складає 30,9 млн. грн., темп росту складає 117,1%.

Бюджетні призначення міського бюджету на січень-травень 2012 року, затверджені рішеннями сесій міської Ради, які контролюються Державною податковою службою, виконані на 100,6%, забезпечено темп росту фактичних надходжень до аналогічного періоду минулого року – 116,3%, приріст надходжень становить 22,9 млн. грн.

Зростанню довіри платників податків до органів Державної податкової служби та податкової свідомості громадян щодо добровільної і своєчасної сплати податків сприяє кваліфіковане обслуговування платників податків.

На сьогодні податкова служба надає більше 50 послуг: видача довідок, свідоцтв, ліцензій, надання відповідей на запити платників податків з питань застосування податкового законодавства, допомога при заповненні податкових декларацій тощо. Як правило, громадяни уявляють податкову службу єдиним цілим та не хочуть замислюватися про адміністративний розподіл і структурні відмінності, але для отримання послуг вимушені звертатися до різних підрозділів ДПІ.

Надання послуг різними структурними підрозділами ДПІ призводить до дублювання та відсутності системного підходу в роботі та залишає поза увагою індивідуальне обслуговування платників податків при їх особистих відвідуваннях підрозділів ДПІ, тому актуальним є створення сервісних центрів для платників податків.

На виконання доручення Президента України від 15.08.11 №1-1/1792 щодо удосконалення порядку надання адміністративних послуг та підвищення їх якості, відповідно до пункту 7 доручення Прем’єр-міністра України Азарова М.Я. від 20.08.11 №39859/1/1-11, Податкового кодексу України, керуючись статтею 10 Закону України від 04 грудня 1990 року №509-XII „Про державну податкову службу в Україні” зі змінами та доповненнями, наказу ДПС України від 10.02.12 №109 «Щодо створення нових та функціонування діючих ЦОПП» та Окремого доручення ДПС у Хмельницькій області від 15.02.12 №7 «Щодо створення та функціонування центру обслуговування платників податків», затверджено Концепцію створення та діяльності центрів обслуговування платників податків, Рекомендації щодо оформлення приміщень Центру обслуговування платників податків, Рекомендації зі створення та функціонування Центру обслуговування платників податків та Рекомендований регламент Центру обслуговування платників податків (далі ЦОПП).

 



Останнє оновлення на Середа, 23 січня 2013, 17:04
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02