Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

7. Про затвердження Положення про порядок передачі в оренду земельних ділянок у м. Хмельницькому та затвердження складу конкурсної комісії

4. Подання документів для участі у конкурсі

4.1. Усі дії щодо подання заяви/клопотання на участь у конкурсі, виконуються безпосередньо особою, яка може бути орендарем земельної ділянки, або її уповноваженим представником.

4.2. Для участі у конкурсі заявник або його уповноважений представник, подає Організатору заяву/клопотання встановленої форми.

4.3. До заяви/клопотання додаються наступні документи:

4.3.1. оригінал та копія свідоцтва про державну реєстрацію суб'єкта підприємницької діяльності та його – для юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;

4.3.2. оригінал та копія довідки про включення до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України – для юридичних осіб;

4.3.3. копія Статуту (Положення) – для юридичної особи;

4.3.4. нотаріально засвідчена довіреність, що посвідчує право уповноваженого представника на виконання дій, передбачених цим Положенням;

4.3.5. пропозиція щодо розміру плати за право оренди земельної ділянки (далі - пропозиція);

4.3.6. довідки про відсутність заборгованості щодо платежів до бюджетів усіх рівнів та по заробітній платі;

4.3.7. оригінал та копію документу, що підтверджує внесення грошової застави за участь у конкурсі, яким є копія квитанції, виданої банком, або копія платіжного доручення з відміткою банку.

Фізична особа також подає свій паспорт та довідку про присвоєння ідентифікаційного номеру фізичної особи-платника податків.

Цей перелік документів є вичерпним.

4.4. Пропозиції щодо розміру плати за право оренди та додаткові пропозиції щодо виконання умов конкурсу надаються у різних конвертах, засвідчених на місці склейки конверта печаткою та підписом заявника (у разі, коли заявник працює без печатки, ставиться надпис „Б/П” та підпис). Конверти відкриваються виключно на засіданні конкурсної комісії головуючим під час проведення конкурсу по відповідній земельній ділянці у порядку, передбаченому розділом 6 цього Положення.

4.5. У момент подання документів заявник погоджує з уповноваженою особою Організатора час ознайомлення з об?єктом оренди.

4.6. Уповноважена особа Організатор, яка приймає заяви, перевіряє:

4.6.1. правильність оформлення заяви/клопотання;

4.6.2. відповідність копій документів їх оригіналам;

4.6.3. наявність документів, передбачених п.п. 4.3. та 4.4. цього Положення.

Оригінали документів повертаються заявнику безпосередньо після їх перевірки.

4.7. Якщо під час перевірки не виявлено помилок та порушень, передбачених п. 4.8 цього Положення, уповноважена особа Організатора:

4.7.1. у присутності заявника реєструє заяву/клопотання окремо по кожній ділянці в книзі реєстрації заяв/клопотань, до якої заноситься порядковий номер заяви/клопотання, дата подання, прізвище, ім'я та по батькові заявника або уповноваженого представника, назва юридичної особи;

4.7.2. засвідчує заяву/клопотання та копії документів своїм підписом.

Документи приймаються від заявника безкоштовно за описом. Копія опису з відміткою про дату їх прийняття за підписом уповноваженої особи Організатора, яка прийняла документи, а також запрошення на участь у конкурсі, із зазначенням місця та часу його проведення, одразу видається заявнику або його уповноваженому представнику.

4.8. Заява/клопотання не приймається та повертається заявнику або його уповноваженому представнику разом із поданими документами для переоформлення у випадках:

4.8.1. коли заява (клопотання) та документи оформлені неналежним чином;

4.8.2. відсутності на момент подання заяви/клопотання документів, передбачених цим Положенням;

4.8.3. подання заяви/клопотання особою, яка не має повноважень на такі дії.

Цей перелік випадків є вичерпним.

4.9. Прийом заяв для участі у конкурсі завершується за три робочих дні до дати проведення конкурсу.

4.10. Відомості про учасників конкурсу та їх кількість не підлягають розголошенню до початку конкурсу.

4.11. Конкурс проводиться не раніше ніж через 28 днів з моменту оприлюднення офіційної інформації. Якщо у термін, визначений у п. 4.9. цього Положення, зареєстровано одного або не зареєстровано жодного учасника конкурсу, а також у випадках, передбачених у п.п 6.15. та 7.4. цього Положення, конкурс визнається таким, що не відбувся, а земельна ділянка виставляється на повторний конкурс, який проводиться із дотриманням вимог цього Положення. Якщо повторний конкурс визнається таким, що не відбувся, земельна ділянка може надаватися в оренду без проведення конкурентних процедур відповідно до рішення міської ради.

 

5. Конкурсна комісія

5.1. Для проведення конкурсів міська рада своїм рішенням створює постійно діючу конкурсну комісію (далі - комісія) у складі голови комісії, його заступників, секретаря та членів комісії. До складу комісії включаються посадові особи виконавчих органів міської ради, депутати міської ради, які представляють кожну депутатську фракцію. Склад комісії затверджується міською радою.

5.2. Засідання комісії веде її голова. За відсутності голови комісії засідання, за рішенням комісії, веде один із заступників голови комісії. Засідання правомочні при умові присутності не менше 2/3 її складу. Рішення комісії вважається прийнятим, якщо за нього проголосувала більшість від її складу.

5.3. У разі, коли голоси розділились порівну, голос головуючого на засіданні вважається вирішальним.

5.4. Члени комісії зобов’язані не допускати конфлікту інтересів. У випадку, якщо при розгляді пропозицій щодо конкретної земельної ділянки виникає конфлікт інтересів з боку будь-якого члена комісії, який пов’язаний з його майновими та родинними відносинами із учасником конкурсу, він зобов’язаний заявити про це і пояснити суть конфлікту інтересів. Його участь у роботі комісії призупиняється на час розгляду та прийняття рішення щодо цієї земельної ділянки.

5.5. У разі виявлення конфлікту інтересів у будь-якого члена конкурсної комісії після прийняття рішення на користь заявника, стосовно якого має місце конфлікт інтересів, цей член конкурсної комісії підлягає виведенню з її складу на підставі відповідного рішення міської ради, прийнятого на черговій сесії.

 

 



Останнє оновлення на Вівторок, 16 лютого 2010, 12:37
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02