Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

30. "Про внесення змін до рішення 17-ої сесії міської ради №24 від 02.04.2008р."
Понеділок, 11 березня 2013, 12:31

 

3.7. Пропозиції по найменуванню або перейменування об’єктів права власності розглядаються топонімічною комісією лише при наявності наступних документів, що надаються особами, зазначеними у п.3.6 цього Положення:

3.7.1. клопотання на ім'я міського голови із зазначенням назви суб’єкта подання, який пропонує найменування (зміну імені) або прізвища, ім'я, по батькові, поштової адреси та номера телефону громадянина, який пропонує найменування або зміну імені;

3.7.2. схеми розташування об’єктів права власності на території міста;

3.7.3 пояснювальної записки, яка містить обґрунтування пропозиції, що вноситься;

3.7.4. розрахунки та кошторис витрат, пов’язаних із найменуванням або зміною імені об’єктів права власності;

3.7.5. інформаційна довідка про фізичну особу, ім’я якої пропонується присвоїти, ювілейну, святкову чи історичну дату або назву історичної події - у випадку, якщо їх пропонується присвоїти об’єкту права власності;

Цей перелік документів є вичерпним.

Схеми розташування об’єктів права власності на території міста надаються управлінням архітектури та містобудування департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів безоплатно за зверненням ініціатора пропозиції.

3.8. Після розгляду топонімічною комісією пропозицій про присвоєння об’єкту права власності імені фізичної особи, ювілейної та святкової дати, назви і дати історичної події до підготовки подання міського голови управління організаційно-інформаційної роботи та контролю організовує та проводить громадське обговорення у порядку, передбаченому постановою Кабінету Міністрів України №989 від 24.10.2012р.

3.9. Подання про найменування або перейменування об’єктів права власності повинно містити:

3.9.1. найменування суб’єкта, якому вноситься таке подання;

3.9.2. найменування суб’єкта, який підготував подання, із зазначенням його місцезнаходження;

3.9.3. зміст порушеного питання та обґрунтування необхідності найменування або перейменування об’єкту права власності із зазначенням підстав та умов.

3.10. До подання про найменування або перейменування або об’єкту права власності також додаються:

3.10.1. інформаційна довідка про фізичну особу, ім’я якої пропонується присвоїти, ювілейну, святкову чи історичну дату або назву історичної події - у випадку, якщо їх пропонується присвоїти об’єкту права власності;

3.10.2. розрахунки та кошторис витрат, пов’язаних з присвоєнням юридичній особі або об’єкту права власності імені фізичної особи, ювілейної та святкової дати, назви і дати історичної події;

3.10.3. звіт із узагальненим аналізом зауважень і пропозицій, що надійшли під час громадського обговорення.

3.11. У разі якщо у фізичної особи, ім’я якої пропонується присвоїти об’єкту права власності, є родичі (діти, вдова, вдівець, а якщо їх немає - батьки, рідні брати та сестри), до подання має бути додана також їх письмова згода на присвоєння імені.

3.12. Подання про присвоєння об’єктам права власності імен фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій підлягає реєстрації в день його надходження.

Відмова у прийнятті або реєстрації подання про присвоєння об’єктам права власності імен фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій забороняється.

3.13. Фінансування заходів, у тому числі встановлення пам’ятних дощок, знаків або символів, пов’язаних із присвоєнням найменувань або перейменуванням об’єктів права власності за пропозиціями міського голови та громадян – мешканців міста Хмельницького проводиться за рахунок коштів міського бюджету.

Фінансування заходів, у тому числі встановлення пам’ятних дощок, знаків або символів, пов’язаних із присвоєнням найменувань або перейменуванням об’єктів права власності за пропозиціями громадян, які не проживають у м.Хмельницькому, трудових колективів, об’єднань громадян, проводиться за рахунок коштів ініціаторів.

3.14. Існуючі та присвоєні найменування об’єктів права власності підлягають обов’язковому внесенню до Реєстру площ, вулиць, провулків, проїздів, скверів, бульварів, парків, розташованих на території міста Хмельницького.

Дійсним вважається лише те найменування об’єкту права власності, яке внесено до Реєстру площ, вулиць, провулків, проїздів, скверів, бульварів, парків, розташованих на території міста Хмельницького.

 

Директор департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів В.Швець

 

Директор Хмельницького міського комунального підприємства “Хмельницькінфоцентр” В.Андріїшина



Останнє оновлення на Четвер, 11 липня 2013, 17:22
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02