від 24.04.2014 № 267 "Про надання житлової площі громадянам міста"
Вівторок, 29 квітня 2014, 11:53

Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від 24.04.2014 № 267

"Про надання житлової площі громадянам міста"

 

Розглянувши матеріали, надані відділом обліку та розподілу житлової площі, керуючись ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Житловим кодексом Української РСР та Правилами обліку громадян, потребуючих поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР та Положенням про порядок надання службових жилих приміщень і користування ними в Українській РСР" затвердженого постановою Ради Міністрів УРСР від 04 лютого 1988 року № 37, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Розглянувши пропозиції наглядової ради з питань розподілу і утримання житла у гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій надати Чобатеровій Жанні Євгенівні, кімнату в блок-секції гуртожитку.

2. Розглянувши пропозиції наглядової ради з питань розподілу і утримання житла у гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій надати Шаховал Любові Вікторівні кімнату в блок-секції гуртожитку.

3. Розглянувши клопотання житлово-експлуатаційної контори № 6 включити до числа службових звільнену однокімнатну квартиру та надати її житлово-експлуатаційній конторі № 6 для проживання працівників.

4. Затвердити спільне рішення адміністрації та профспілкового комітету житлово-експлуатаційної контори № 6, надати двірнику Сікорі Людмилі Антонівні однокімнатну квартиру в гуртожитку.

 

Міський голова С. Мельник

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02