від 14.08.2014 року № 569 "Про передачу в оренду нежитлового приміщення в будівлі Хмельницької міської дитячої лікарні по вул. С. Разіна, 1 за результатами конкурсу"
Вівторок, 19 серпня 2014, 15:07

Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ
від 14.08.2014 року № 569

Про передачу в оренду нежитлового приміщення в будівлі Хмельницької міської дитячої лікарні по вул. С. Разіна, 1 за результатами конкурсу

 

Розглянувши протокол від 01.08.2014 р. № 11 засідання комісії по проведенню конкурсів по визначенню орендарів цілісних майнових комплексів, їх структурних підрозділів, нерухомого майна (будівель, споруд, нежитлових приміщень), яке перебуває в комунальній власності територіальної громади м. Хмельницького, керуючись законами України “Про оренду державного та комунального майна”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішенням двадцять восьмої сесії міської ради від 30.10.2013 р. № 11 “Про впорядкування управління об’єктами комунальної власності територіальної громади міста Хмельницького”, рішенням виконавчого комітету від 26.12.2013 р. № 904 “Про затвердження Порядку проведення конкурсів по визначенню орендарів цілісних майнових комплексів, їх структурних підрозділів, нерухомого майна та іншого окремого індивідуально визначеного майна, яке перебуває в комунальній власності територіальної громади м. Хмельницького”, виконавчий комітет міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Передати в оренду за результатами конкурсу товариству з обмеженою відповідальністю “Медтехніка – Сервіс” нежитлове приміщення корисною площею 18,0 кв.м (загальною площею 19,5 кв.м) в будівлі Хмельницької міської дитячої лікарні по вул. С. Разіна, 1 для розміщення аптечного пункту строком на два роки та одинадцять місяців.

2. Управлінню комунального майна (В. Івашко), яке діє від імені виконавчого комітету Хмельницької міської ради, та отримувачу коштів за оренду вказаного приміщення укласти договір оренди відповідно до чинного законодавства.

3. Орендарю відповідно до чинного законодавства укласти договір оренди та договори з надавачами комунальних послуг, відшкодувати витрати на проведення незалежної оцінки об’єкта оренди та її рецензування, приймати участь у благоустрої міста: озелененні, ремонті твердого покриття доріг, тротуарів, майданчиків.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови О. Віннікова.

 

Міський голова С. Мельник

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02