від 14.08.2014 року № 557 "Про надання дозволу на перепоховання останків померлого Гальперіна Соломона Лазаровича з єврейського кладовища по вулиці Толстого на кладовище в місто Єрусалим (Ізраїль)"
Вівторок, 19 серпня 2014, 15:57

Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ
від 14.08.2014 року № 557

Про надання дозволу на перепоховання останків померлого Гальперіна Соломона Лазаровича з єврейського кладовища по вулиці Толстого на кладовище в місто Єрусалим (Ізраїль)

 

Розглянувши звернення Гальперіна Григорія Соломоновича та керуючись Законом України «Про поховання та похоронну справу» та Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ :

1. Дозволити Гальперіну Григорію Соломоновичу здійснити перепоховання останків померлого батька Гальперіна Соломона Лазаровича з єврейського кладовища по вулиці Толстого на кладовище в місто Єрусалим (Ізраїль).

2. Начальнику спеціалізованого комунального підприємства “Хмельницька міська ритуальна служба ” З. Івко в осінньо-зимовий період 2014-2015 р.р., за рахунок коштів Гальперіна Григорія Соломоновича здійснити ексгумацію померлого Гальперіна Соломона Лазаровича.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови А. Нестерука.

 

Міський голова С. Мельник 

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02