від 25.09.2014 № 653 "Про заборону роботи та використання гучної музики в нічний час у закладі ресторанного господарства - барі “ПаПаПаб” приватного підприємства “Фудмаркет”
П'ятниця, 03 жовтня 2014, 11:53

   Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ
від 25.09.2014 року №  653   

Про заборону роботи та використання гучної музики в нічний час у закладі  ресторанного господарства - барі “ПаПаПаб” приватного підприємства “Фудмаркет"

У відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 12 травня 2010 р. №340 “Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 7 грудня 2005 р. №1176 і від 17 травня 2006 р. №685” приватним підприємством  “Фудмаркет” подано декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства № 1257 від 03.02.2014 року, згідно з якою  задекларовано режим роботи бару, розміщеного  в будинку №10 по вул. І.Франка: початок роботи – о 14-00 годині; кінець роботи – о 22-00 годині; без обідньої перерви та вихідних днів.  Проте, до Хмельницької міської ради неодноразово звертались мешканці будинку №10 по вул. Івана Франка із скаргами щодо діяльності даного закладу ресторанного господарства. Суть скарг полягає в тому, що власник  вказаного приміщення здійснює свою господарську діяльність та проводить розважальні заходи із використанням гучної музики, що унеможливлює спокійне проживання людей в даному житловому будинку.                    

       Розглянувши пропозицію міського відділу УМВС України в Хмельницькій області щодо зміни режиму роботи закладу ресторанного господарства – бару “ПаПаПаб” приватного підприємства “Фудмаркет”, враховуючи неодноразові скарги мешканців будинку №10  по вул. Івана Франка щодо систематичного порушення режиму роботи та використання гучної музики в закладі та порушення вимог рішення виконавчого комітету №576 від 14.08.2014 року “Про тимчасове обмеження на території м. Хмельницького проведення масових культурно-розважальних заходів”, керуючись  Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статтею 24 Закону України “Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення”, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

       1. Заборонити роботу та використання гучної музики в нічний час у  закладі ресторанного господарства - барі “ПаПаПаб” приватного підприємства “Фудмаркет”, розміщеному за адресою: вул. І.Франка,10 .

       2. Контроль за виконанням рішення покласти на  першого заступника міського голови О.Віннікова, начальника управління торгівлі В. Москалюк, міський відділ УМВС України в Хмельницькій області (Птащук В.К.).

Міський голова                                                                                                            С. Мельник

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02