від 09.10.2014 № 694 "Про надання дозволу комунальному підприємству по організації роботи міського пасажирського транспорту на влаштування зупинки для очікування пасажирами громадського транспорту з встановленням торговельного павільйону по вул. Волочиськ
Середа, 15 жовтня 2014, 16:31

Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ
від 25.09.2014 року № 694

Про надання дозволу комунальному підприємству по організації роботи міського пасажирського транспорту на влаштування зупинки для очікування пасажирами громадського транспорту з встановленням торговельного павільйону по вул. Волочиській - зупинка „Кінцева” (напрямок руху з міста)

Розглянувши клопотання комунального підприємства по організації роботи міського пасажирського транспорту та додані документи, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Надати дозвіл  комунальному підприємству по організації роботи міського пасажирського транспорту на влаштування зупинки для очікування пасажирами громадського транспорту з встановленням торговельного павільйону загальною площею 55 м2, в т.ч. зупинка 25 м2 по вул. Волочиській - зупинка „Кінцева” (напрямок руху з міста) на умовах благоустрою прилеглої території.

2. Комунальному підприємству по організації роботи міського пасажирського транспорту відбір інвестора провести на конкурсних засадах.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора комунального підприємства по організації роботи міського пасажирського транспорту В.Богачука та першого заступника міського голови  О.Віннікова.

Перший заступник міського голови                                                                           О. Вінніков

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02