від 24.10.2014 № 753 "Про затвердження актів безоплатної приймання-передачі в комунальну власність територіальної громади міста гуртожитків та зовнішніх мереж, що призначені для їх обслуговування і про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції
Вівторок, 04 листопада 2014, 12:24

   Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ
від 24.10.2014 року № 753   

Про затвердження актів безоплатної приймання-передачі в комунальну власність територіальної громади міста гуртожитків та зовнішніх мереж, що призначені для їх  обслуговування і про  внесення на розгляд сесії міської ради  пропозиції про безоплатну передачу з комунальної власності територіальної громади міста у власність ПАТ „Хмельницькобленерго” зовнішніх мереж електропостачання

Розглянувши матеріали, надані управлінням житлово-комунального господарства на виконання рішень 36 сесії  міської ради від 26.05.2010 р. № 17, 42 сесії міської ради від 17.09.2014 р. № 17 та рішення виконавчого комітету міської ради від 23.01.2014 р. № 34 зі змінами, клопотання ПАТ “Хмельницькобленерго”, керуючись Законом України “Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків”, Законом України “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Положенням про порядок передачі в комунальну власність державного житлового фонду, що перебував у повному господарському віданні або в оперативному управлінні підприємств, установ та організацій, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 06.11.1995 року № 891,  виконавчий  комітет міської ради

В И Р І Ш И В:

            1. Затвердити акти безоплатної  приймання–передачі в комунальну власність територіальної громади міста гуртожитків по вул.  Тернопільській, 36, вул. Молодіжній, 15/1 та зовнішніх мереж електро-, водопостачання і водовідведення, що призначені для їх  обслуговування і гуртожитку по вул.  Тернопільській, 38  та зовнішніх мереж електро-, газо-,  водопостачання і водовідведення, що призначені для його  обслуговування, які  перебувають на балансі  державного підприємства “Новатор” і є державною власністю.

            2. Житлово-комунальній конторі “Будівельник” (В. Слива) прийняти на баланс гуртожитки по вул.Тернопільській, 36, 38, вул. Молодіжній, 15/1.

            3. Міському комунальному підприємству “Хмельницькводоканал” (В. Кавун) прийняти на баланс зовнішні мережі водопостачання  та водовідведення, які призначені для обслуговування гуртожитків по вул. Тернопільській, 36, 38, вул. Молодіжній, 15/1.

            4. Внести на розгляд сесії міської ради пропозиції:

            4.1. про безоплатну передачу з комунальної власності територіальної громади міста у власність ПАТ “Хмельницькобленерго” зовнішніх мереж  електропостачання, які призначені для обслуговування гуртожитків по вул. Тернопільській, 36, 38, вул. Молодіжній,15/1.

             4.2 про уповноваження управління житлово-комунального господарства укласти договір   з ПАТ „Хмельницькобленерго” про безоплатну передачу у власність зовнішніх мереж  електропостачання,  які призначені для обслуговування гуртожитків по вул. Тернопільській, 36, 38, вул. Молодіжній,15/1.

         5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови         А. Нестерука.

      Перший заступник міського голови                                             О. Вінніков

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02