від 12.03.2015 № 193 "Про затвердження заходів щодо збільшення надходжень до загального та спеціального фондів міського бюджету, економного та раціонального використання бюджетних коштів в 2015 році"
Середа, 18 березня 2015, 15:10

 Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ
від 12.03.2015  року № 193

Про     затвердження       заходів щодо   збільшення надходжень до загального та спеціального фондів міського бюджету, економного та    раціонального використання  бюджетних  коштів  в 2015 році

            На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 14.01.2015 року №6 "Деякі питання надання освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам", постанови Кабінету Міністрів України від 23.01.2015 року №11 "Деякі питання надання медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам", та селекторної наради Кабінету Міністрів України від 13.01.2015 року "З питань підготовки і прийняття місцевих бюджетів та додаткових джерел їх доходів у зв"язку із проведенням податкової реформи",  з метою якісного виконання міського бюджету,  економного та раціонального використання бюджетних коштів в 2015 році, керуючись ст.61 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.78 Бюджетного кодексу України, виконавчий комітет міської ради

                                                      В И Р І Ш И В :

 

1. Затвердити заходи щодо збільшення надходжень до загального та спеціального фондів міського  бюджету, економного  та  раціонального використання  бюджетних  коштів  в 2015 році згідно  з додатком.

2. Начальникам управлінь та відділів міської ради, ДПІ у м.Хмельницькому   щоквартально, в термін до 3 числа місяця, наступного за звітним кварталом,  подавати фінансовому управлінню інформацію про виконання  запланованих  заходів.

3. Фінансовому управлінню (Степанова Н.В.) подавати узагальнену інформацію про виконання заходів  виконавчому комітету та обласній державній адміністрації в термін до 5 числа місяця, наступного за звітним кварталом.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови О. Віннікова та заступників міського голови   А.Нестерука, А.Капуру, О. Мярковську,  Г.Давиденка.

Секретар міської ради                                        К. Чернилевський 

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02