Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

58. "Про затвердження Комплексної програми мобілізації зусиль Хмельницької міської ради, її виконавчих органів та комунальних підприємств і Управління Державної міграційної служби України в Хмельницькій області по забезпеченню реалізації державної політи"
П'ятниця, 05 червня 2015, 11:29

 

 

Україна
Хмельницька міська рада
Рішення п’ятдесятої сесії
№58 від 27.05.2015 р.
 
 
 
 
Про затвердження Комплексної програми мобілізації зусиль Хмельницької міської ради, її виконавчих органів та комунальних підприємств і Управління Державної міграційної служби України в Хмельницькій області по забезпеченню реалізації державної політики в сфері громадянства, реєстрації фізичних осіб на 2015-2019 роки
 
 
 
 

Розглянувши пропозицію депутата міської ради Скалія В.М., звернення Управління Державної міграційної служби України в Хмельницькій області щодо створення сприятливих умов для оформлення і видачі паспорта громадянина України та реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб в місті Хмельницькому, забезпечення формування баз персональних даних фізичних осіб у передбачених законом випадках, запобігання правопорушень у сфері громадянства, реєстрації фізичних осіб, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Комплексну програму мобілізації зусиль Хмельницької міської ради, її виконавчих органів та комунальних підприємств і Управління Державної міграційної служби України в Хмельницькій області по забезпеченню реалізації державної політики в сфері громадянства, реєстрації фізичних осіб на 2015-2019 роки (додається).

 

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови А.Нестерука та управління житлово-комунального господарства.

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань роботи житлово-комунального господарства.

 

 

Секретар міської ради К.Чернилевський

Останнє оновлення на Середа, 07 жовтня 2015, 16:00
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02