від 23.07.2015 № 492 " Про затвердження спільного рішення адміністрації і профспілкового комітету Хмельницького університету управління та права та виключення квартири з числа гуртожитків"
Середа, 29 липня 2015, 18:01

 

Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ
від 23.07.2015  року № 492

Про затвердження спільного рішення адміністрації і профспілкового комітету Хмельницького університету управління та права та виключення квартири з числа гуртожитків

Розглянувши матеріали, надані відділом обліку та розподілу житлової площі, керуючись ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Житловим кодексом Української РСР та Правилами обліку громадян, потребуючих поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Затвердити спільне рішення адміністрації і профспілкового комітету Хмельницького університету управління та права про надання  двокімнатної квартири № 85 по вул. Лікарняній, 3/1 .

  1. Розглянувши пропозиції наглядової ради з питань розподілу і утримання житла у гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій виключити з числа гуртожитків однокімнатну квартиру № 4 по вул. Чорновола, 106.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Г.Давиденка.

Секретар міської ради К.Чернилевський

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02