від 22.10.2015 № 768 "Про внесення змін та доповнень в рішення виконавчого комітету від 09.10.2015 року №727 "Про внесення пропозиції на розгляд сесії міської ради про внесення змін та доповнень до бюджету міста Хмельницького на 2015 рік"
Понеділок, 09 листопада 2015, 11:14

Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ
від 22.10.2015 року № 768

Про внесення змін та доповнень в рішення виконавчого комітету від 09.10.2015 року №727 "Про внесення пропозиції на розгляд сесії міської ради про внесення змін та доповнень до бюджету міста Хмельницького на 2015 рік"

З метою забезпечення ефективного використання бюджетних коштів, керуючись Бюджетним кодексом України, виконавчий комітет міської ради

 

В И Р І Ш И В:

 

1. Внести зміни в рішення виконавчого комітету від 09.10.2015 року №727 "Про внесення пропозиції на розгляд сесії міської ради про внесення змін та доповнень до бюджету міста Хмельницького на 2015 рік", виклавши підпункт 1.3. в новій редакції:

“1.3. Затвердити Порядок використання коштів, передбачених у бюджеті м. Хмельницького на житлове будівництво та придбання житла для окремих категорій населення (субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій), згідно додатку.”

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Г. Давиденка.

 

Заступник міського голови Г. Давиденко

 

 

Додаток до рішення виконавчого комітету

від 22.10.2015 № 768

 

ПОРЯДОК

використання коштів, передбачених у бюджеті м. Хмельницького на житлове будівництво та придбання житла для окремих категорій населення (субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій)

 

1. Цей Порядок визначає механізм використання коштів, передбачених у бюджеті м. Хмельницького за КФК 150118 «Житлове будівництво та придбання житла для окремих категорій населення» у сумі 2 739 542,0 грн. (далі – бюджетні кошти).

2. Головним розпорядником бюджетних коштів є Управління капітального будівництва міської ради, одержувачем бюджетних коштів - Хмельницьке регіональне управління ДСФУ "Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву" (далі – Фонд).

3. Бюджетні кошти спрямовуються на надання підтримки громадянам, перелік яких було погоджено відповідно до Порядку забезпечення громадян доступним житлом, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 лютого 2009 р. № 140 (далі - Порядок 140), та/або які уклали договори купівлі продажу майнових прав на будівництво житлового об’єкту за адресою: м. Хмельницький, вул. Озерна, 6/2А та відповідають вимогам, встановленим Порядком 140.

4. Підтримка, зазначена в п. 3. цього Порядку, надається у розмірі 30% від фактичної вартості житла, але не більше, ніж 30% від добутку нормативної площі житла на граничну вартість одного квадратного метра, які визначені Порядком використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання державної підтримки для будівництва (придбання) доступного житла, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 29 лютого 2012 р. № 193 (далі - Порядок 193).

5. Управління капітального будівництва після отримання списків громадян, які були погоджені відповідно до вимог Порядку 140 (надається Фондом), та/або які уклали договори купівлі-продажу майнових прав, та якими сплачена частка вартості житла (70%) і не отримана державна частка вартості (30%) (надається замовником житлового будівництва за адресою: м. Хмельницький вул. Озерна, 6/2А - Асоціацією "Регіонального будівництва Хмельниччини" (далі - Замовник) із зазначенням суми коштів, що була перерахована громадянами) погоджує загальний список громадян та надає його до Фонду.

Фонд, на підставі отриманої від замовника будівництва інформації та належним чином завірених копій договорів купівлі-продажу майнових прав, проводить розрахунок розміру державної підтримки із зазначенням суми, належної до перерахування, та надає такі розрахунки на погодження до Замовника .

Погоджені розрахунки передаються Фондом до Управління капітального будівництва, яке приймає рішення щодо виділення (перерахування) бюджетних коштів на рахунок Фонду, відкритий в УДК.

6. Перерахування бюджетних коштів здійснюється відповідно до Порядку казначейського обслуговування місцевих бюджетів, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 23.08.2012 №938.

7. Складання та подання фінансової і бюджетної звітності про використання бюджетних коштів, а також контроль за їх цільовим використанням здійснюється в установленому законодавством порядку.

 

 

Керуюча справами Л. Черевченко 

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02