від 12.11.2015 № 783 "Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції про затвердження заявок на отримання грантової допомоги по проектах людської безпеки програми “Кусаноне”"
Четвер, 19 листопада 2015, 17:52

Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ
від 12.11.2015 року № 783

Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції про затвердження заявок на отримання грантової допомоги по проектах людської безпеки програми “Кусаноне”

 

 

Розглянувши клопотання Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи № 2, Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи № 3 та Рекреаційного центру сімейного типу по відновленню здоров'я дітей-інвалідів та інших груп населення з обмеженими можливостями “Берег надії”, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Внести на розгляд сесії міської ради пропозицію про затвердження заявок на отримання грантової допомоги по проектах людської безпеки програми “Кусаноне” “Створення умов для проведення навчально-тренувальних занять з командних та індивідуальних видів спорту шляхом проведення капітального ремонту спортивних кортів”, “Створення умов для проведення навчально-тренувальних занять з тенісу шляхом будівництва двох ґрунтових тенісних кортів” та “Створення соляної кімнати в приміщенні Рекреаційного центру сімейного типу по відновленню здоров'я дітей-інвалідів та інших груп населення з обмеженими можливостями “Берег надії”.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови Давиденка Г.М., Мярковську О.В. і відділ енергозбереження та інвестиційної політики.

 

 

Заступник міського голови Г. Давиденко

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02