Запрацював сайт, де можна подати електронну петицію, адресовану Хмельницькій міській раді
Вівторок, 19 січня 2016, 13:43

 

Хмельницький міський голова Олександр Симчишин підписав Меморандум про співпрацю між Хмельницькою міською радою та Міжнародною благодійною організацією «Фонд Східна Європа» щодо запровадження електронних петицій до Хмельницької міської ради.
З метою запровадження інноваційних механізмів участі громадян у вирішенні місцевих проблем, налагодження результативної співпраці громадян і влади міста та у відповідності до Закону України «Про звернення громадян» місто Хмельницький у рамках реалізації цього проекту підключено до веб-сайту Єдиної системи місцевих електронних петицій.
Система створена в рамках проекту «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP), що фінансується Швейцарською Конфедерацією.
Нині підключення проводиться в тестовому режимі. На новостворений сайт уже надійшла перша петиція від громадян, яка стосується створення у центральній частині міста скверу імені Кузьми Скрябіна.
У штатному режимі сайт електронних петицій запрацює від 27 січня, коли сесією Хмельницької міської ради буде ухвалено проект рішення “Про внесення змін до Статуту територіальної громади міста Хмельницького та затвердження Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Хмельницькій міській раді”.
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02