Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

02. "Про встановлення місцевих податків і зборів в м.Хмельницькому та втрату чинності рішень міської ради"
Понеділок, 01 лютого 2016, 18:36

 

Україна
Хмельницька міська рада
Рішення четвертої сесії
№2 від 27.01.2016
 
 
 
Про встановлення місцевих податків і зборів в м.Хмельницькому та втрату чинності рішень міської ради
 
 
 
 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету, пропозиції постійних комісій з питань планування, бюджету, фінансів та децентралізації, з питань соціально-економічного розвитку, інвестиційної політики та дерегуляції у відповідності до ст.4 Прикінцевих положень Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2016 році", керуючись ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст.ст.7,8,10,12,14,265-299 Податкового кодексу України, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Встановити місцеві податки в м.Хмельницькому:

1.1. Встановити в м.Хмельницькому податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

1.2. Затвердити Положення про порядок обчислення та сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, в м.Хмельницькому згідно з додатком 1.

1.3. Встановити в м.Хмельницькому ставки земельного податку:

1.3.1. За земельні ділянки, нормативну грошову оцінку яких проведено, у розмірі 1 відсотка від їх нормативної грошової оцінки;

1.3.2. За земельні ділянки, зайняті житловим фондом, автостоянками для зберігання особистих транспортних засобів громадян, які використовуються без отримання прибутку, гаражно-будівельними, дачно-будівельними та садівницькими товариствами, індивідуальними гаражами, садовими і дачними будинками фізичних осіб, а також за земельні ділянки, надані для потреб сільськогосподарського виробництва, водного та лісового господарства, які зайняті виробничими, культурно-побутовими, господарськими та іншими будівлями і спорудами, у розмірі 0,03 відсотка від їх нормативної грошової оцінки.

1.4. Встановити в м.Хмельницькому транспортний податок.

1.5. Затвердити Положення про порядок обчислення та сплати транспортного податку згідно з додатком 2.

1.6. Встановити в м.Хмельницькому єдиний податок.

1.6.1. Затвердити ставки єдиного податку:

- для  платників першої групи у розмірі 10% мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного року, згідно з додатком 3;

- для платників другої групи у розмірі 20% мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного року, згідно з додатком 4 (за виключенням пунктів 49.32, 72.11, 72.19, 72.20).

 

2. Встановити місцеві збори в м.Хмельницькому.

2.1. Встановити в м.Хмельницькому збір за місця для паркування транспортних засобів.

2.2. Затвердити Положення про порядок обчислення та сплати збору за місця для паркування транспортних засобів в м.Хмельницькому згідно з додатком 5.

2.3. Затвердити Перелік спеціальних земельних ділянок, відведених для організації та провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів, на території м.Хмельницького згідно з додатком 5.1.

2.4. Встановити в м.Хмельницькому туристичний збір.

2.5. Затвердити Положення про порядок обчислення та сплати туристичного збору в м.Хмельницькому згідно з додатком 6.

 

3. Визнати такими, що втратили чинність: рішення позачергової сорок сьомої сесії міської ради від 21.01.2015 року №2 "Про встановлення місцевих податків і зборів в м.Хмельницькому та втрату чинності рішень міської ради"; рішення сорок восьмої сесії міської ради від 04.03.2015 року №5 "Про внесення змін до рішення  позачергової сорок сьомої сесії міської ради від 21.01.2015 року №2 "Про встановлення місцевих податків і зборів в м.Хмельницькому та втрату чинності рішень міської ради"; рішення п'ятдесят першої сесії міської ради від 15.07.2015 року №67 "Про внесення змін в рішення  позачергової 47-ї сесії міської ради від 21.01.2015 року №2 "Про встановлення місцевих податків і зборів в м.Хмельницькому та втрату чинності рішень міської ради".

 

4. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови А.Бондаренка та Державну податкову інспекцію у м.Хмельницькому Головного управління Державної фіскальної служби в Хмельницькій області.

 

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів та децентралізації.

 

 

Міський голова О.Симчишин

 

Додатки до рішення №2 "Про встановлення місцевих податків і зборів в м.Хмельницькому та втрату чинності рішень міської ради"

 

Результати поіменного голосування "ЗА ОСНОВУ"

Результати поіменного голосування за пропозицію комісії з питань планування, бюджету, фінансів та децентралізації

Результати поіменного голосування за пропозицію комісії з питань соціально-економічного розвитку, інвестиційної політики та дерегуляції

Результати поіменного голосування "В ЦІЛОМУ"

Останнє оновлення на Вівторок, 23 лютого 2016, 11:08
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02