Запитання та пропозиції хмельничан щодо благоустрою, роботи комунальних підприємств та іншого слухав заступник міського голови
Вівторок, 09 лютого 2016, 16:00
Цього разу на телефонні дзвінки містян відповідав Анатолій Нестерук. Протягом години заступнику очільника міста поставили свої запитання 15 хмельничан. Найбільше звернень стосувалося роботи комунальних підприємств міста та благоустрою мікрорайонів.
Мешканці будинку, що на проспекті Миру, 76/7, скаржилися на каналізацію. Мовляв, через поганий стан труб у підвалі завжди стоїть вода.
«Начальник міського управління житлово-комунального господарства уже отримав доручення аби при розподілі бюджетних коштів для цієї галузі були максимально враховані капітальні ремонти внутрішньобудинкових мереж. Про вашу проблему ми добре знаємо. Тому цьогоріч будинок буде обов’язково включений в план ремонтів» - розповів Анатолій Нестерук.
alt
Хмельничанин зателефонував аби поскаржитися заступнику міського голови на роботу «Хмельницькводоканалу». За словами чоловіка, під час зняття його лічильника для планової повірки фахівці пошкодили йому кран. Анатолій Макарович вибачився перед чоловіком та пообіцяв, що найближчим часом розберуться у цій ситуації, винні у нанесенні шкоди будуть покарані.
Жителі Ружичної цікавились механізмом передачі будинку та квартир у ньому у комунальну власність. А мешканець проспекту Миру цікавився освітленням у дендропарку. Адже у темну пору доби пройти навіть центральними доріжками просто неможливо. Заступник міського голови розповів, що уже цьогоріч освітлення центральної доріжки буде повністю модернізоване. Протягом весняно-літнього періоду завершать усі необхідні роботи.
Були звернення від перевізників щодо впровадження адресної допомоги та відміни пільгових перевезень. Таку ж думку висловлювали і хмельничани, що спілкувалися телефоном з Анатолієм Макаровичем.
«Я повністю підтримую вашу позицію, - наголосив заступник міського голови. - Безперечно, адресна допомога пільговим категоріям населення була б однаково вигідною для усіх. Впевнений, що найближчим часом питання буде врегульоване та всі будуть задоволені результатом».
Нарікали містяни і на водіїв, що не дотримуються правил дорожнього руху, цікавилися оплатою за навчання у дитячих садочках для пільгових категорій населення та просили роз’яснень щодо механізму нарахування субсидій.
Усі звернення хмельничан були взяті до уваги та зафіксовані. Уже найближчим часом заявники отримають відповіді від влади міста у письмовому вигляді, «болючі» питання будуть вирішені.
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02