Іще одна петиція потрапила на розгляд міського голови
Четвер, 11 лютого 2016, 13:00
Відповідно до пункту 4.3. "Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Хмельницькій міській раді", затвердженого рішенням сесії міської ради від 27.01.2016 року, петицію "Створення муніципального притулку для бездомних тварин" станом на 10 лютого підписали 516 осіб з 500 необхідних. (за 12 календарних днів з 90 необхідних).
Текст петиції: "Проблема бездомних тварин в нашому місті існує, як і в інших містах України. Сприймаючи наше місто як проєвропейське, ми мусимо керуватись у вирішенні цієї проблеми європейськими стандартами та напрацюваннями. Вкрай необхідно створити за містом великий муніципальний притулок для бездомних собак та кішок, з ветеринарною допомогою та за активною участю волонтерів, благодійників та меценатів. Це дозволить без жорстокості та на засадах доброти та людяності поступово звільнити наше місто від зграй бездомних собак та цілих "колоній" бездомних кішок".
Автор петиції: Грановська Галина Віталіївна
Дата початку збору підписів: 30 січня 2016 р.
Хмельницький міський голова Олександр Симчишин доручив розгляд петиції заступнику міського голови Анатолію Нестеруку та начальнику управління житлово-комунального господарства Віктору Чапайді. Їм належить вивчити це питання та внести відповідні пропозиції міському голові.
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02