Хмельницький відвідав консул з Венеції
Вівторок, 16 лютого 2016, 15:08
altВчора ввечері Хмельницький міський голова Олександр Симчишин зустрівся із консулом України в Венеції Марко Тосоном. Також на зустрічі були присутні керівник проекту DLS Group В.Калачик, менеджер з розвитку бізнесу Open Gate Italy В.Аблєєв, представник київського офісу Open Gate Italy С.Марчук.
Першим приємним враженням Марко Тосона від виконавчого комітету міськради стала молода команда при владі.
«Дійсно, зараз у виконавчому комітеті працює багато молодих людей. Ми налаштовані на зміни заради наших дітей» - погодився міський голова Хмельницького.alt
Під час робочої зустрічі сторони висловили зацікавлення у співпраці. Першим кроком взаємодії буде організація іноземними гостями в Хмельницькому форуму, під час якого представників бізнесу та громадськості навчать, як можна отримати та застосувати кошти від Європейського союзу.
«Обіцяємо вам всебічну підтримку в організації такого тренінгу» - зазначив міський голова Олександр Симчишин.
Цікавою для Хмельницького є співпраця з іноземними гостями у сферах логістики, переробки сміття та енергозаощадження. Консул України у Венеції розповів про вдалі приклади реалізації проектів у цих напрямках у співпраці з організацією Open Gate Italy та готовність працювати над їх запровадженням у Хмельницькому.
«Ми почули багато цікавих для нас пропозицій, - підсумував діалог Олександр Симчишин, - управління економіки та відділ енергозбереження та інвестиційної політики уже зараз готові розпочати співпрацю щодо втілення їх у життя».
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02