Developed by JoomVision.com
До уваги керівників промислових підприємств міста!
П'ятниця, 26 лютого 2016, 11:05

 

Українські підприємства у зазначеному заході матимуть можливість обговорити з потенційними партнерами умови співпраці, участь у тендерах, пропозиції щодо створення спільних підприємств в таких галузях як машинобудування, автомобільна промисловість, енергетика і сфера інформаційних технологій, туризм, а також провести презентацію власної продукції та виробничих потужностей.
Програма SUBF:
·    26 квітня – прибуття учасників форуму, офіційна вечеря, знайомство;
·    27 квітня – інвестиційний форум;
·    28 квітня – двосторонні переговори партнерів за інтересами.
У рамках форуму передбачаються окремі семінари: з розвитку туризму в Україні та Словаччині; з умов зовнішньоекономічної діяльності в двох країнах і функціонування зони вільної торгівлі між Україною та ЄЄ.
Вступний внесок для участі в SUBF становить 25-30 євро.
Авіакомпанія «CZECH airlines» учасникам форуму надає знижки на авіапереліт за маршрутом Київ-Кошице (вартість квитка в обидві сторони становитиме 150 євро).
Проживання учасників SUBF передбачено в готелі «Hilton» (п'ятизірковий), де надаватимуться відповідні знижки (двомісний номер коштуватиме 90 євро, одномісний – 60-70 євро, зі сніданком). Крім того, передбачено більш економний варіант – двозірковий «Готель академія», де вартість номеру складатиме 30 євро.
Більш детальну інформацію про умови форуму можна отримати за телефонами контактних осіб:
- Ольга Попова, заступник начальника управління міжнародних зв'язків Торгово-промислової палати України, тел.: + 38(044) 278-09-30; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ;
- Оксана Кицун, радник Посла України в Словацькій Республіці, тел.: +(421)259-202-823; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02