Під час засідання виконкому обговорили низку важливих питань
Вівторок, 01 березня 2016, 10:06
Вчора відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міської ради. На розгляд його членів було винесено 56 питань.
Одним із найцікавіших було внесення на розгляд сесії ради Програми економічного та соціального розвитку міста на 2016 рік. Уже 16 березня місто отримає документ, над яким працювали упродовж 2 місяців спеціалісти виконкому і громадськість.
Заступник начальника управління освіти Тетяна Дупляк виступила з проектом рішення щодо внесення змін до одного з рішень, яке стосується безкоштовного харчування дітей учасників АТО в освітніх закладах. Так, раніше у документі вказувалося, що перебування одного з батьків у зоні АТО мало бути доведене довідкою, термін дії якої - 6 місяців.
«Така довідка видається лише один раз. Проте, дуже часто наші захисники перебувають в зоні бойових дій довше цього терміну. Тим часом їх діти вже змушені харчуватися за гроші. Тому пропоную виключити з рішення фразу про термін дії довідки» - зазначила Тетяна Дупляк.
Однак, цю пропозицію мають підтримати ще міські обранці на черговій сесії.
alt
Члени виконавчого комітету запропонували депутатам міськради відкорегувати графік роботи меморіалу "Вічний вогонь". У пропозиції визначено святкові та пам’ятні дати, в які вмикатимуть полум'я на меморіалі. До переліку увійшли 25 березня - День визволення міста Хмельницького від фашистських загарбників; 8 - 9 травня – День Перемоги, 14 жовтня – День захисника України, 28 жовтня – День визволення України від фашистських загарбників.
Майже одноголосно члени виконавчого комітету підтримали повернення раніше скасованого тарифу на проїзд у транспорті, що курсує автобусними маршрутами в режимі маршрутного таксі - 3 гривні 50 копійок. Така ціна, як стверджують економісти, обгрунтована фінансово.
За пропозицією виконавчого комітету депутати міськради 16 березня розглянуть також питання про звільнення від оплати комунальних послуг Заслужених донорів України, що проживають в Хмельницькому.
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02