Хмельницький готує заявки на грантову допомогу за проектами людської безпеки програми “Кусаноне”
Вівторок, 01 березня 2016, 15:07
Метою одного з таких проектів є придбання терапевтичного обладнання для міської дитячої лікарні, вартість якого оцінюється в 593 тис. грн. Ще один проект передбачає придбання гематологічного аналізатора для цього ж медзакладу, що значно покращить діагностику захворювань у дітей та роботу лабораторії під час забору крові, особливо — новонароджених. Ціна такого апарату — майже 1,4 млн. грн
За співфінансування з програмою “Кусаноне” можливе і придбання медичного обладнання, що буде використовуватися у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії новонароджених Хмельницької міської дитячої лікарні, а саме — інкубатор для новонароджених, апарат штучної вентиляції легень, лампа для фототерапії, монітор пацієнта. За обладнання доведеться заплатити орієнтовно 1,6 млн. гривень.
Ще одна заявка на грант стосується заміни 75% вікон міської поліклініки №4 на енергозберігаючі, обійдеться це у 300-400 тис. грн.
Проект щодо покращення теплоізоляції стін будівлі, організація належної вентиляції приміщень, шумоізоляції зали, капітального ремонту пожежної сигналізації розробили для дитячої музичної школи №3. Орієнтовна ціна робіт – 1,3 млн. грн.
Ще одна заявка — на співфінансування утеплення фасаду та реконструкції системи теплопостачання Центру національного виховання учнівської молоді. Прогнозовано такі роботи можуть обійтися у 1 млн. грн.
Крім описаних вище, місто підготувало ще кілька заявок на грантову допомогу. Детальніше про них - згодом.
Кожен з проектів має однакову умову — отримувач гранту має сплатити 20% вартості проекту. Є надія, що корисні ініціативи хмельничан знайдуть відгук в грантодавців.
Всі заявки, що подаються на конкурс, повинні затвердити депутати міської ради під час чергового сесійного засідання.
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02