Хмельницький чекає на волонтера з Корпусу Миру
Четвер, 03 березня 2016, 18:10
Міська рада подала заявку на участь у Проекті розвитку громад Корпусу Миру США в Україні. Якщо Хмельницькому пощастить, то вже з 1 червня у місті проживатиме волонтер з Америки, котрий допоможе міській раді розвивати важливі галузі життєдіяльності міста. Які конкретно - залежатиме від досвіду волонтера. Хмельницька міська рада сподівається, що це буде людина, обізнана у економіці, сфері енергозбереження, співпраці з міжнародними організаціями тощо.
"Заявок на проект - уже 35, а волонтерів - на десяток менше. Тому пощастить однозначно не всім. Проте, Хмельницький має великі шанси, бо ваша міська рада - єдиний орган самоврядування на всю країну, що звернувся їз заявкою на участь у проекті," - розповів Роман Олексенко, Керівник проекту «Розвиток громад» Корпусу Миру Сполучених Штатів Америки в Україні під час зустрічі з міським головою Олександром Симчишиним.
Волонтери Проекту розвитку громад співпрацюють здебільшого з неурядовими або громадськими організаціями, а також із благодійними фондами, бібліотеками, музеями, органами місцевого самоврядування, місцевими органами влади, державними центрами зайнятості, навчальними закладами.
alt
alt
Метою проекту є допомогти українським громадам стати більш економічно та соціально стабільними через посилене громадянське суспільство та покращене ділове середовище.
Цілі та задачі проекту: підвищити спроможність громадян брати участь у вирішенні актуальних питань життєдіяльності місцевих громад та навчання через суспільно-корисну роботу в громаді, сприяти сталому організаційному розвитку українських організацій та розширювати економічні можливості громадян.
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02