Увага! Для завершення робіт з омолодження дерев на вулиці Шевченка тимчасово перекриють рух транспорту у напрямку мікрорайону Ракове
Четвер, 17 березня 2016, 17:11

У зв’язку з продовженням робіт з омолодження дерев на вулиці Шевченка, на ділянці від вулиці Горького до зупинки «Залізничний вокзал», 18 березня від 9.00 до 16.00 години буде відключено електромережу на цій частині вулиці та перекрито рух транспорту у напрямку мікрорайону Ракове.

До 9.00 18 березня тролейбуси та маршрутки працюватимуть у звичному режимі.
Від 9.00 до 16.00 тролейбуси за маршрутами №№7, 7а, 13, 14 курсуватимуть Старокостянтинівським шосе, вулицями Проскурівською та Свободи. Тролейбусні маршрути №3, 9 у цей час не працюватимуть.
Маршрутки курсуватимуть у напрямку мікрорайону Ракове, здійснюючи об’їзд вулицями Шевченка, Горького, Заводською, Трудовою і тими ж вулицями в зворотньому напрямку.
Крім цього, на автобусні маршрути буде виділено додатковий транспорт, який перевозитиме пасажирів до кінцевої зупинки мікрорайону Ракове.
Адміністрація комунального підприємства із зеленого будівництва і благоустрою міста сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02