Хмельничани особисто поспілкувалися з міським головою
Понеділок, 21 березня 2016, 11:20

Міський голова Олександр Симчишин провів прийом громадян з особистих питань. До очільника міста зі своїми питаннями та проблемами звернулися близько півсотні мешканців обласного центру. Чотири звернення були колективними.

alt
Більшість звернень стосувалася земельних питань. Люди роками стоять в чергах на отримання земельних ділянок.
"Всі вільні земельні ділянки ми надаємо лише за чергою. Жодним чином інакше. Отримати землю раніше візит до міського голови не допоможе", - констатує Олександр Симчишин.
Одна із підприємців, кіоск якої перенесли на нове місце з Привокзальної площі, просила дозволу на розширення, підключення комунікацій. Тут очільник міста теж категоричний:
"Ми маємо схему розміщення кіосків по місту, жодних дозволів на розширення не даватимемо. Розпочинаємо інвентаризацію наявних МАФів, всі незаконні будуть демонтовані".
Доведеться виправляти і помилки минулої каденції виконавчого комітету. Так, до Олександра Симчишина звернулася підприємець-власник одного з кіосків, що розміщений за договором сервітуту. Її сусідам, комерційній аптеці, у 2015 році виконавчий комітет дав дозвіл на добудову тамбуру. Про те, що на тому ж місці стоїть кіоск, чомусь забули.
За матеріальною підтримкою та з житловими питаннями зверталися переселенці з Донбасу. Просили кімнати в гуртожитках і хмельничани. Проте, як це часто буває, прохань значно більше, ніж наявних приміщень. Над кожним випадком працюватиме спеціальна комісія.
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02