Підопічні «Родинного затишку» демонстрували свої таланти на всеукраїнському фестивалі
Четвер, 24 березня 2016, 12:12

 

Прихід весни у Центрі реабілітації «Родинний затишок» співпав із чудовим заходом, котрий щороку відбувається в м. Червоноград Львівської області – Х Театральні зустрічі «Червоноград скликає друзів», учасниками якого стали підопічні та фахівці Центру.
alt
Червоноград гостинно зустрічав гостей з Хмельниччини, адже вже не один рік поспіль «Родинний затишок» бере участь у фестивалі та завойовує на ньому призові місця.
Наші підопічні танцювали та співали, відчували себе справжніми артистами на великій сцені. Вони подружилися з іншими учасниками фестивалю – молоддю з обмеженими можливостями, знайшли друзів та співрозмовників, з якими спілкуватимуться і надалі, адже вони так хочуть по-справжньому дружити та відчувати себе потрібними.
За прекрасну можливість показати себе та подивитися світ Центр реабілітації «Родинний затишок» щиро вдячний Хмельницькому комунальному підприємству «Електротранс», яке надало автобус для подорожі.
alt

Сподіваємося на подальшу співпрацю та допомогу молоді з особливими потребами і віримо, що доброта і милосердя рятує світ та змінює серця людей.

alt

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02