Запрошуємо хмельничан активно долучатися до весняного прибирання міста!
П'ятниця, 25 березня 2016, 13:47

Для покращення санітарного стану обласного центру та у зв’язку із проведенням Дня довкілля міський голова Олександр Симчишин видав розпорядження про проведення з 28 березня до 28 квітня 2016 року місячника санітарної очистки та благоустрою міста Хмельницького.

Міський голова доручив керівникам підприємств, установ та організацій міста комунальної власності та рекомендував керівникам підприємств інших форм власності провести санітарну очистку та благоустрій прилеглих територій, закріплених за ними, з вивезенням сміття на міський полігон утилізації твердих побутових відходів.

Підприємствам, установам та організаціям різних форм власності під час проведення місячника належить відновити місця розритих проїжджих частин вулиць, тротуарів, провести підсів трави на зелених зонах та посадку молодих дерев.

Управлінню архітектури та містобудування доручено рекомендувати розповсюджувачам зовнішньої реклами привести рекламоносії у відповідність до вимог Закону України “Про рекламу”.
Комунальному підприємству “Міськсвітло”, Хмельницькому міському району електромереж, комунальному підприємству “Електротранс” необхідно очистити опори від об’яв та інформацій.
Головам комітетів самоорганізації населення в період місячника належить організувати прибирання територій мікрорайонів Лезневе, Книжківці, Ружична, Гречани, а головам квартальних комітетів – організувати прибирання територій у приватному секторі.
Комунальне підприємство “Спецкомунтранс”, в період проведення місячника, міський голова зобов’язав приймати сміття від комунальних підприємств та житлово-експлуатаційних контор на полігоні твердих побутових відходів безкоштовно.
У рамках місячника відбудуться акція «За чисте довкілля» та День довкілля, під час яких за участю громадськості проводитимуться заходи з очищення міської території від сміття та бруду, прибирання прибережних смуг, зелених зон,  посадка зелених насаджень тощо.
 
Запрошуємо  підприємства, установи, організації, ОСББ, учнівську та студентську молодь, громадські організації долучитись до заходів з благоустрою та прибирання прилеглих територій і зелених зон міста.  
Мешканців багатоповерхівок та приватного сектору просимо навести лад на прибудинкових територіях, облаштувати квітники, висадити дерева, кущі.

Разом зробимо наше місто чистим, привабливим і комфортним для проживання та відпочинку!

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02