Петиція щодо створення у місті молодіжного культурного клубу набрала необхідну кількість голосів
П'ятниця, 25 березня 2016, 15:40

 

Відповідно до пункту 4.3. "Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Хмельницькій міській раді", затвердженого рішенням сесії міської ради від 27.01.2016 року, петицію "Створення у місті молодіжного культурного клубу (хабу)" станом на 25 березня підписали 502 особи з 500 необхідних.
Текст петиції: "Місту необхідна платформа (клуб, хаб), публічний простір нового типу, де можна в рамках однієї локації консолідувати всі зусилля для розвитку культурних та соціальних проектів для міста. Такий молодіжний публічний простір нового типу одночасно може бути як:
- платформа для самоорганізації міської активної спільноти;
- майданчик для проведення форумів, конференцій, концертів, лекцій, майстер-класів;
- простір для спільної праці активних молодіжних спільнот міста (активістів культури, ай-ті, велоруху, молодіжних ГО та інших;
- платформа для самоорганізації активних громадян та гуртування навколо ідеї спільної праці, направленої на сталий розвиток нашого міста.
До того ж створення такого простору в місті буде прикладом актуалізації та трансформації об'єкта комунальної власності відповідно вимогам сучасного суспільства".
Автор петиції: ХОМГО "Територія".
Дата початку збору підписів: 31 січня 2016 р.

Згідно з пунктом 4.5. згаданого вище рішення сесії міської ради, міський голова доручить розгляд петиції компетентним виконавчим органам міської ради.

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02