Хмельничани відзначають чергову річницю визволення рідного міста
П'ятниця, 25 березня 2016, 13:35

 

25 березня 1944 року місто Проскурів було визволене від нацистських окупантів. Сьогодні, у день 72-ої річниці визволення міста Хмельницького, на Військовому кладовищі відбулася панахида за загиблими воїнами-визволителями та церемонія покладання вінків і квітів.
alt
Покласти квіти до пам’ятників та обелісків на честь визволителів рідної землі прийшли Хмельницький міський голова Олександр Симчишин, секретар міської ради Михайло Кривак, голова Хмельницької обласної ради Михайло Загородний, перший заступник голови облдержадміністрації Василь Процюк, ветерани Другої світової війни, депутати обласної та міської рад, представники духовенства, керівники підприємств, установ та організацій міста й області, громадськість міста.
alt
У хвилині мовчання учасники церемонії схилили голови перед світлою пам’яттю тих, хто поліг у жорстоких боях, визволяючи рідну Хмельницьку землю, наше місто від гітлерівських загарбників. Вшанували також пам’ять сучасних героїв – тих, хто віддав своє життя під час Революції гідності та обороняючи Україну від російських агресорів.
Цього дня вдячні хмельничани також поклали квіти до меморіального комплексу “Вічний вогонь”, Меморіалу слави, інших місць поховань героїв-визволителів.
Після урочистого покладання міський голова Олександр Симчишин зустрівся з сивочолими ветеранами у міському культурно-мистецькому центрі "Ветеран".
alt
alt
alt
alt
alt
alt
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02