«Вічна слава солдату-герою»
Понеділок, 28 березня 2016, 10:45

Під такою назвою в підлітковому клубі «Вікторія», що на вулиці Інститутській, 8, відбулася зустріч-спогад з ветеранами Другої світової війни, присвячена 72-й річниці визволення міста Хмельницького від нацистських окупантів.

alt

 
Організатор заходу - міський Центр по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання. Під час зіустрічі педагог-організатор Наталія Штогрін та культорганізатор Центру  Віктор Христофоров розповіли дітям про найкривавішу та найстрашнішу в історії людства війну. Спогадами про Другу світову війну, про те, як визволяли наше місто й область від нацистських окупантів, з юними хмельничанами поділилися запрошені ветерани. Серед них - голова Ради ветеранів мікрорайону Дубове, полковник у відставці Микола  Михайлович Жучков, полковник у відставці, льотчик Микола  Павлович Козлов, ветерани -  Леонід Федорович Мартинков, Володимир Дмитрович Жарков, Григорій Сергійович Атаманюк та Олександр Васильович Остапенко.
Гуртківці підліткового клубу «Вікторія» зігріли серця сивочолих визволителів  концертними номерами художньої самодіяльності. Зустріч-спогад «Вічна слава солдату-герою» залишила в серцях дітей любов до рідної Батьківщини.
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02