90 млн. грн. передбачили у бюджеті розвитку на капітальний ремонт доріг у Хмельницькому
Понеділок, 04 квітня 2016, 14:14

Це значно більше, ніж минулого року. Десять мільйонів гривень вперше спрямують на асфальтування шляхів дачних та садових товариств, звідки надходять численні звернення мешканців. Перші у цьому році роботи розпочнуться вже у квітні.

За словами заступника міського голови, куратора комунальної сфери Анатолія Нестерука цьогоріч насамперед планується продовжити роботи, розпочаті минулого року. Зокрема, далі асфальтуватимуться вулиці Чорновола, Волочиська, завершуватиметься ремонт вулиць Качинського та Кутузова.

alt

Позиція міського голови Олександра Симчишина: "Нове асфальтне покриття облаштувати на вулицях у різних мікрорайонах міста", тому кількість обєктів, які підпадають під капітальний ремонт цього року значно більша, ніж раніше. І багато з них - це саме віддалені мікрорайони. За дорученням виборців і зверненнями громадян управління житлово-комунального господарства виготовило проектно-кошторисну документацію вартістю понад триста мільйонів гривень.

«Вирішили, щороку будемо ремонтувати дороги у мікрорайонах міста, де є індивідуальна забудова. Уже виготовлено проектно-кошторисну документацію на виконання робіт, понад 367 млн. грн. Це цифра немала», - зазначив Анатолій Нестерук.
Так, у мікрорайоні Лезневе ремонтуватимуть вулиці Кошарського (від будинку № 50 до провулку Світанкового), Ганжі, Московську, у Ружичній відновлюватимуть асфальтобетонне покриття вулиці Смотрицького, у Книжківцях – провулку Корольова і вулиці Зеньковського, у мікрорайоні Дубове - вулиці Щедріна, Глінки, провулку Достоєвського та завершуватимуть ремонт вулиці «Проектна-10».
До плану робіт також включено капітальний ремонт під’їзних доріг до кварталу № 5 Катіонівського масиву в Південно-Західному мікрорайоні.
Крім цього, завершуватимуться роботи з асфальтування вулиці Нижньої Берегової, на ділянці від вулиці Степана Бандери (колишня маршала Рибалка) до провулку Першотравневого.
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02