«100 днів роботи патрульної поліції»
Четвер, 07 квітня 2016, 12:56

У центральній бібліотеці Хмельницької міської централізованої бібліотечної системи відбулася презентація фотовиставки, присвяченої 100 дням роботи патрульної поліції у місті Хмельницькому.

alt

 
Бібліотеки міста долучилися до проекту «Моя нова поліція: громадська підтримка реформи Національної поліції». Протягом 100 днів роботи нові поліцейські не раз були гостями у загальноосвітніх школах, міських бібліотеках, де розповідали про свою роботу. У міських бібліотеках відбулися різноманітні цікаві заходи за участю патрульної служби. Серед них: «Жива бібліотека» у центральній міській бібліотеці, зустріч-діалог «Лейтенант Доброта» у бібліотеці-філії №8 (на Озерній), зустріч «Чому я став поліцейським» у бібліотеці-філії №11 (на Львівському шосе) тощо.
Бібліотеки зібрали найцікавіші фотографії про роботу поліції.
alt
На відкриття фотовиставки завітала прес-офіцер Управління патрульної поліції міста Хмельницького майор поліції Алла Пампура, екіпаж патрульних поліцейських, автори та герої світлин, хмельничани.
За словами рядового поліції Вадима Туза: «Робота патрульної поліції – це не тільки посмішки поліцейських. Є багато моментів, які не покажеш на таких виставках. Але результатами роботи задоволений. Впевнений, що через рік-два їх буде набагато більше».
Як зазначила Тамара Козицька, директор Хмельницької міської ЦБС: «Зустрічі з поліцією у бібліотеках проходять дуже інформативно. Діти та дорослі дізнаються про роботу нової поліції, мають можливість поспілкуватися та поставити запитання патрульному екіпажу. А головне – результат. Спільно ми досягнемо довіри між новою поліцією та громадянами, підвищимо обізнаність людей з нормами, що впливають на їх повсякденне життя. Тому подібні заходи будуть відбуватися і надалі».
alt
Під час фотовиставки обрано 3 найкращі світлини. Їхні автори будуть нагороджені під час урочистостей, присвячених 100 дням роботи патрульної поліції, які відбудуться 9 квітня о 12.00 у парку ім. М. Чекмана.
Алла Пампура, прес-офіцер патрульної поліції, повідомила, що у парку також буде можливість поспілкуватися з патрульними поліцейськими, поближче роздивитися машини поліції, переглянути презентовану фотовиставку, взяти участь у вікторинах і конкурсах, отримати сувеніри від поліції та бібліотеки.
alt
 
Довідка: Проект «Моя нова поліція: громадська підтримка реформи Національної поліції» виконується за фінансової підтримки Бюро з міжнародної боротьби з наркотиками та правоохоронної діяльності Держдепартаменту США (INL) та впроваджується IREX в партнерстві з Міжнародною організацією з розвитку права (IDLO). Проект покликаний підвищити обізнаність громадян та їхнє розуміння реформи Національної поліції України через залучення та навчання місцевих медіа, публічну інформаційну кампанію та організацію заходів, здатних вибудувати довіру між поліцією та громадянами.
 
alt
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02