У Хмельницькому планують міжнародний бізнес-форум
Вівторок, 12 квітня 2016, 09:24

 

Організувати міжнародний бізнес-форум в Хмельницькому домовилися із владою міста керівники громадських організацій, що представляють у місті різні національності. Зустріч з ними відбулася у стінах міської ради. Ідея організації такого форуму народилася під час діалогу з міським головою.

alt

 
"Це чудова думка, - впевнений Олександр Симчишин. - Орієнтовно на жовтень ми готові прийняти підприємців із різних країн, щоб продемонструвати їм інвестиційний потенціал міста. Можливо, вони знайдуть у нас майданчики для взаємовигідної співпраці".
Керівники громадських організацій зголосилися особисто через посольства запросити зацікавлених осіб з-за кордону та забезпечити їх участь у бізнес-форумі. Подія має бути непересічною, очікується, що вона принесе нові економічні контакти для Хмельницького.
alt
 
"Організація такого заходу - чудовий приклад того, як мешканці Хмельницького різних національностей повинні об'єднуватися навколо розвитку міста", - впевнений Олександр Симчишин.
Крім того, представники майже двох десятків національностей ділилися своїми проблемами, вносили пропозиції, висловлювали слова підтримки Україні у війні. 
Зустріч вийшла цікавою, плідною та конструктивною. Вирішили, що подібний формат спілкування буде традиційним.
alt
 
alt
 
alt
 
 
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02