Секретар міської ради відповідав на телефонні звернення хмельничан
Вівторок, 12 квітня 2016, 15:28

 

Під час традиційної прямої телефонної лінії "Міська влада відповідає" з мешканцями міста спілкувався секретар міської ради Михайло Кривак.
Першою зателефонувала хмельничанка, яка цікавилися куди їй необхідно звернутися для отримання продуктових наборів, закуплених за кошти міського бюджету.
Наступна дозвонювачка від імені мешканців будинку №28 на вулиці Тернопільській просила зрізати старі дерева, які ростуть у подвір’ї їхнього будинку.
 
alt
 
Мешканка будинку №78/3 на проспекті Миру просила вирішити проблему з бродячими собаками, що гуртуються поблизу під’їзду її будинку, і скаржилась на сусідку, яка їх годує.
Секретар міської ради Михайло Кривак зазначив, що проблема безпритульності тварин є надзвичайно актуальною для нашого міста. Над її вирішенням працює міська влада, проте, на думку Михайла Кривака, питання стерилізації тварин і створення притулку для бродячих тварин цю проблему повністю не вирішать. Для вирішення цього питання була прийнята спеціальна програма, основним завданням якої є зменшити кількість бродячих собак гуманними методами.
Спеціально для цього при ХКП “Спецкомунтранс” створено спецпідрозділ, який займається відловом собак для їх стерилізації. Потім прооперованих собак зі спеціальними кліпсами відпускають на волю. За час дії програми певну частину собак вдалося простерилізувати, але безпритульних тварин так і не поменшало. І нині до “Спецкомунтрансу” дуже часто звертаються хмельничани та просять, щоб працівники забрали бродячих собак. 
Секретар міської ради уважно вникав у кожне питання та дав конкретні доручення керівникам відповідних виконавчих органів міської ради для розв’язання порушених проблем з наступним наданням жителям міста письмових відповідей.
У ході проведення прямої телефонної лінії Михайло Кривак також поспілкувався із представниками засобів масової інформації. Журналістів цікавили питання будівництва, реформування житлово-комунального господарства та створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) у місті, пільгових перевезень громадян, спорудження пам’ятника Героям Небесної сотні тощо.
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02