ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС
Четвер, 21 квітня 2016, 14:09

 

Відповідно до розпорядження міського голови оголошується конкурс на заміщення тимчасово відсутніх головного спеціаліста управління торгівлі та головного спеціаліста відділу організаційно-інформаційної роботи та взаємодії з об’єднаннями громадян управління праці та соціального захисту населення.

Вимоги до претендентів на посаду тимчасово відсутнього головного спеціаліста управління торгівлі: громадянство України, повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра, вільне володіння державною мовою, навички роботи на комп’ютері та оргтехніці, без вимог до стажу роботи, відсутність заборон, визначених частинами третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади».

Вимоги до претендентів на посаду тимчасово відсутнього головного спеціаліста відділу організаційно-інформаційної роботи та взаємодії з об’єднаннями громадян управління праці та соціального захисту населення: громадянство України, повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра, вільне володіння державною мовою, навички роботи на комп’ютері та оргтехніці, стаж роботи не менше 5 років, відсутність заборон, визначених частинами третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади».

Для участі в конкурсі необхідно подати заяву про участь в конкурсі, належним чином оформлену особову картку (форма П2-ДС) з відповідними додатками, фотокартку розміром 4х6, копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня, копію першої та другої сторінок паспорта громадянина України, копію довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків, декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України "Про засади запобігання і протидії корупції", письмову згоду на обробку персональних даних, заяву про відсутність заборон та згоду на проведення перевірки, передбачених Законом України «Про очищення влади», копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних), довідку про допуск до державної таємниці (у разі його наявності), а також успішно  скласти  іспит  (додаткова   інформація   надається   кадровою  службою,  тел.  65-03-29).

Заяви приймаються протягом 30 календарних днів з дня публікації даного оголошення за адресою: м. Хмельницький, вул. Гагаріна, 3, к. 109.

(оголошення опубліковане в газеті Хмельницької міської ради “Проскурів” №15  від 21 квітня  2016 року)

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02