Контроль за виконанням робіт у місті став невід'ємною частиною роботи міського голови
П'ятниця, 06 травня 2016, 10:01

 

В першу чергу перевірили, як виконуються доручення, дані міським головою після минулого огляду. Так, наприклад, підрядники виправили недоліки в асфальтуванні прибудинкової території на вулиці Шевченка, 53 та прилеглих будинків.
Оглянув міський голова й інші об'єкти - відремонтоване асфальтове покриття на прибудинкових територіях за адресами: вул. Сковороди, 14, Львівське шосе, 39, Староміська, 52 (колишня Примакова) тощо.
alt
"Моя позиція - намагатися максимально відходити від точкового поточного ремонту дворів і переходити до капітального ремонту. Адже двір, підлатаний цьогоріч, уже за два роки доведеться знову ремонтувати. А капітального ремонту вистачить на багато років", - каже міський голова Олександр Симчишин.
Дорога на вулиці Проектній - масштабна робота для зручності мешканців масивів приватної забудови у мікрорайоні Дубове. Для маршрутного таксі та автомобілів тут облаштовують спеціальні кишені, а для пішоходів - тротуар.
Порадував око уже завершений капітальний ремонт дороги на вулиці Московській. Вона розташована у так званій старій частині мікрорайону Лезневе.
Після огляду виконаних робіт комунальні служби та підрядні організації отримали нові доручення та зауваження. Далі, за словами міського голови, контроль за якістю робіт буде ще жорсткіший.
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
 
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02