Хмельницькі веслувальники успішно готуються до участі в Олімпійських іграх
Вівторок, 10 травня 2016, 18:01

 

Від 3 до 7 травня в місті Дніпропетровськ проводився Кубок України з веслування на байдарках і каное пам'яті олімпійської чемпіонки Юлії Рябчинської. Ці змагання стали першим у цьому році етапом відбору у збірну команду України. Нагадаємо, що троє наших спортсменів є претендентами на участь в ХХХІ Літніх Олімпійських іграх, які будуть проходити цьогоріч в Ріо-де-Жанейро. Хмельницькі веслувальники цей етап подолали дуже вдало. Три нагороди виборола  Інна Грищун: дві золоті у байдарці-двійці та четвірці, ще одну – срібну в байдарці-двійці на 200 метрів.

alt

 
Дмитро Янчук разом із партнером Тарасом Міщуком з Львівщини переміг у каное на 1000 метрів та здобув «бронзу» на дистанції 500 метрів. Дуже складною була дистанція на 1000 метрів, де Дмитро Янчук переміг срібних призерів на двадцять одну соту секунди.
Павло Алтухов виборов золоту нагороду в каное на 1000 метрів та бронзову на спринтерській дистанції в 200 метрів. Ще один хмельничанин – Юрій Мельник, у змаганнях на байдарках на дистанції 500 метрів став срібним призером.
На цих змаганнях крім дорослих відбувався відбір у збірну країни і серед юніорів. Тут відзначився Богдан Козлов, який змагався серед юніорів 1998-1999 року народження.  Він здобув три золоті медалі в каное-двійці та одну срібну в каное-четвірці.
alt
 
Вітаємо наших спортсменів та їх тренерів з успішними виступами!
alt
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02