armiya

Konkyrs

Пошук по сайту

Експерти допомагатимуть у розробці Стратегії розвитку міста Хмельницького до 2025 року
Субота, 14 травня 2016, 17:28

 

У зеленій залі міської ради під головуванням заступника міського голови Володимира Гончарука за участі команди експертів ГЦ «Ділові ініціативи» та ГО «Громадянська Платформа Нова Країна» відбулося засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку міста Хмельницького.

У ході зустрічі представлена нова команда експертів та консультантів проекту, а також узгоджені напрями підготовчої роботи з проведення стратегічної сесії, запланованої на 22 травня цього року.

alt

Про сучасні тенденції стратегічного планування присутнім розповіла кандидат економічних наук, незалежний експерт з місцевого розвитку, голова правління ГЦ «Ділові ініціативи» Галина Васильченко. Учасники засідання також заслухали звіт про результати впровадження Стратегічного плану економічного розвитку міста Хмельницького до 2015 року та результати опитування мешканців міста, про які проінформувала начальник управління економіки міської ради Оксана Новодон. Керівник структурного підрозділу розповіла про те, що виконано і що не вдалося зробити.
Дослідивши світову та національну практику, результати реалізації попереднього Стратегічного плану, влада міста продовжує працювати над Стратегією розвитку міста Хмельницького до 2025 року. У новому програмному документі, розрахованому на довгостроковий період, будуть визначені стратегічні напрямки розвитку міста, за рахунок яких буде досягнуто високої якості життя хмельничан.
alt
Аби почути думки людей, справжніх патріотів рідного міста, щодо перспектив подальшого розвитку Хмельницького, міська влада запрошує усіх активних громадян до участі у Форумі розвитку «Майбутнє Хмельницького" (стратегічній сесії), який відбудеться 22 травня о 12.00 в Хмельницькій торгово-промисловій палаті (вул. Подільська, 109/1).
Мета заходу – об’єднати інтелектуальний потенціал та спрямувати енергію міських громадських активістів, політиків, управлінців та підприємців на спільну розробку бачення майбутнього Хмельницького. 
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02