На дзвінки хмельничан відповідав заступник міського голови Андрій Бондаренко
Вівторок, 17 травня 2016, 15:15

 

Під час традиційної прямої телефонної лінії "Міська влада відповідає" з мешканцями міста спілкувався заступник міського голови Андрій Бондаренко.

alt

 
Жителька обласного центру, що проживає на вулиці Чорновола, 106, подякувала за якісний ремонт дороги та попросила вжити заходів, щоб частково обмежити рух транспорту поблизу житлових будинків в районі заводу "Адвіс", там де раніше був майданчик з клумбами.
«Ми створимо робочу групу, виїдемо на місце, та обов'язково відреагуємо», - наголосив Андрій Бондаренко.
Віталій з вулиці Інститутської просив звернути увагу та відремонтувати проходи між будинками в мікрорайоні. Також наголосив на необхідності облаштування системи GPS-навігації в громадському транспорті. Заступник міського голови, в свою чергу, зазначив, що дане питання є пріоритетним в роботі ради. Вже виділено 3,4 млн. грн. і до кінця поточного року передбачено забезпечити приладами контролю руху комунальний транспорт. Впродовж двох років планується обладнати усі маршрутні таксі та автобуси, які працюють в місті. Це стосується встановлення GPS модулів та систем обліку пасажирів. Також встановлять інформаційні таблички з графіком та інтервалом руху на зупинках.
Також хмельничан цікавили питання, які стосуються функціонування лазні та графіку прийому громадян посадовими особами міськвиконкому. Усім надано роз’яснення та консультації.
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02