20 років на сцені – 20 років успіху
Понеділок, 23 травня 2016, 09:52

 

Оригінальними хореографічними постановками, розмаїттям стилів та жанрів у залі обласної філармонії відзначили 20-річчя створення Народного аматорського художнього колективу України «СПАЛАХ». Зі сцени на адресу ювілярів лунали слова щирих привітань від артистів та художніх керівників,  випускників ансамблю, представників інших творчих колективів міста. Від міської влади з привітальним словом звернулася Юлія Сабій, керуючий справами виконавчого комітету.

alt

 
Народний аматорський зразковий художній колектив України хореографічний ансамбль «Спалах» Хмельницького навчально-виховного комплексу № 4 був заснований у 1995 році при палаці творчості дітей та юнацтва, а з 2003 року постійно базується при НВК № 4. За цей період колективом ансамблю створена не одна композиція, якими захоплювались глядачі не тільки Хмельницького та області, а й за межами нашої країни.
Вражають різноманітність репертуару та напрямки роботи колективу, авторами постановок та розробками сценічних костюмів є його керівники Павло та Олексій Коневеги. Постійно працюють студія естрадного співу та хореографічна студія, у якій відпрацьовуються напрямки класичного танцю, хіп – хопу, диско, танцювального шоу.
Атмосфера ансамблю надихає на творчі здобутки і постійно радує новими перемогами. В колективі відчувається розуміння між дітьми, батьками та викладачами, що є невід’ємною запорукою успіху.
alt
 
alt
 
alt
 
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02