Developed by JoomVision.com

Нормативні акти

 

rish MR
rish VK
rozpor MG reg akts

 

 

04. "Про затвердження "Програми покращення координації та повсякденної (оперативної) діяльності громадських формувань з охорони громадського порядку на території м.Хмельницького на 2016-2020 роки"
Четвер, 26 травня 2016, 15:33

 

 

Україна
Хмельницька міська рада
Рішення шостої сесії
№4 від 18.05.2016
 
 
 
Про затвердження "Програми покращення координації та повсякденної (оперативної) діяльності громадських формувань з охорони громадського порядку на території м.Хмельницького на 2016-2020 роки
 
 
 
 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету міської ради, керуючись Законом України «Про Національну поліцію» та Законом України «Про місцеве самоврядування», з метою забезпечення безпеки і порядку, охорони прав і свобод людини, а також інтересів суспільства і держави, протидії злочинності, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити «Програму покращання координації та повсякденної (оперативної) діяльності громадських формувань з охорони громадського порядку на території м.Хмельницького на 2016-2020 роки» (додається).

 

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на Хмельницький відділ поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області, відділ з питань оборонно-мобілізаційної і режимно-секретної роботи та взаємодії з правоохоронними органами.

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, антикорупційної політики, забезпечення правопорядку та зв’язку з військовими частинами, відділ з питань оборонно-мобілізаційної і режимно-секретної роботи та взаємодії з правоохоронними органами.

 

 

Міський голова О.Симчишин

 

Результати поіменного голосування "В ЦІЛОМУ"

Останнє оновлення на Понеділок, 13 червня 2016, 13:02
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02