Малозабезпечені хмельничани отримують нові газові прилади
Середа, 15 червня 2016, 16:55

 

У рамках Комплексної програми «Піклування» ветеранам, інвалідам та іншим малозахищеним катеоріям хмельничан за кошти міського бюджету встановлюють нові газові прилади. Сьогодні такий подарунок отримав інвалід І групи Сергій Плотнік, в якого кілька місяців тому згоріла стара колонка. Чоловік не взмозі відремонтувати водонагрівач, тому звернувся до управління праці та соціального захисту населення міської ради і вже сьогодні нову колонку змонтували газівники.
alt
Загалом цьогоріч у міському бюджеті передбачено 100 тис. грн. на заміну непридатного до використання газового обладнання та проведення газопостачання у житлові будинки. Семеро хмельничан уже користуються новим сучасним газовим обладнанням.
Крім цього, з бюджету міста фінансують виконання капітальних ремонтів у житлових будинках і квартирах інвалідів війни, учасників бойових дій Другої світової війни; членів сімей померлих (загиблих) ветеранів війни; осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною; колишніх малолітніх в’язнів концентраційних таборів, гетто та інших місць примусового тримання, визнаних інвалідами; дружин (чоловіків) померлих жертв нацистських переслідувань. На ці потреби у 2016 роціпередбачено 50 тис. грн.
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02