Нові послуги Центру надання адміністративних послуг – SMS-інформування та повідомлення на електронну пошту суб’єктам звернень
П'ятниця, 17 червня 2016, 10:33
Для підвищення рівня комфортності та зручності під час отримання адміністративних послуг відвідувачів Центру інформують про готовність видачі результату послуги шляхом SMS-повідомлення або повідомлення на електронну пошту.
«З часу створення Центру надання адміністративних послуг ми почали видавати результати безпосередньо у Центрі, а згодом проаналізувавши ресурси, які на це витрачаються, а також враховуючи те, що час нашого дзвінка не завжди був зручним для замовника послуги, та й розмови є як правило тривалими в часі і вартісними, ми прийняли рішення використовувати сервіс SMS-повідомлення на мобільний номер та повідомлення на електронну адресу, які заявники залишають адміністратору Центру під час реєстрації їх звернень. Тобто, ми зайвий раз не турбуємо замовника і раціональніше використовуємо наші ресурси», - розповів начальник управління адміністративних послуг – адміністратор Олексій Хохлов.
Текст SMS-повідомлення: «Просимо отримати результат послуги. ЦНАП, вул. Соборна, 16, тел.: (0382) 76-58-61».
alt
У поштовому електронному повідомленні зазначається: «Хмельницька міська рада/Центр надання адміністративних послуг/Розгляд Вашого звернення, що має реєстарційний № хххх-хх, завершений. Ви можете отримати документи за адресою: вул. Соборна 16, згідно загальної черги відвідувачів ЦНАПу».
Якщо ж заявник не залишив мобільного номеру телефону, а лише стаціонарний – працівник Центру, відповідальний за видачу результату, особисто зателефонує та повідомить про готовність відповіді.
Після отримання такого повідомлення заявнику необхідно звернутися за результатом адміністративної послуги у Центр надання адміністративних послуг (вул. Соборна, 16, понеділок-середа – з 9.00 до 16.00 години, четвер з 9.00 до 18.00, п’ятниця – з 9.00 до 16.00, субота – з 08.00 до 15.00), отримати талон електронної черги на послуги «Забрати готові документи». Необхідно мати при собі документ, що засвідчує особу або довіреність (у разі представлення інтересів заявника). 
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02