У місті триває IV молодіжний фестиваль «Green Fest»
Субота, 25 червня 2016, 21:48

 

Четвертий рік поспіль до Дня молоді у Хмельницькому на території майбутнього Молодіжного парку, що поблизу міського пляжу, проходить масштабне дійство – фестиваль творчості та популяризації здорового способу життя «Green Fest». Його організатори – активісти громадської організації “Хмельницький молодіжний клуб розвитку". Кожен, хто завітав на фестиваль, мав можливість на розгорнутих майданчиках за різною спрямованістю знайти розвагу до душі, адже у програмі – численні різноманітні конкурси, цікаві інформації, спортивні ігри, покази та майстер-класи, виступи відомих музичних гуртів з Києва, Вінниці та Івано-Франківська.
alt

 

Учасників та гостей фестивалю привітав Хмельницький міський голова Олександр Симчишин.

alt

«Насамперед вітаю усіх з Днем молоді і з тим, що Хмельницький став повноцінною столицею екофестивалю,  - зазначив міський голова. – Я пам’ятаю перший фестиваль «Green Fest», як його ініціатор, натхненник і батько Степан Кушнір загорівся ідеєю разом з друзями. Перший фестиваль був спрямований на те, аби вберегти територію, яка знаходиться у нас на узбережжі Південного Бугу, від можливих забудов. І для того, щоб привернути увагу було вирішено провести перший зелений фестиваль «Green Fest». Тоді не було великої сцени, не було такої великої кількості різних майданчиків, було лише декілька сотень людей і тоді я навіть не впевнений, що було бажання це все продовжувати. Але «Green Fest» показав, як активна, енергійна і позитивна молодь може, якщо хоче, яка не байдикує, робити насправді велику справу. Хмельницька молодь показала, що вона сама може зробити такий чудовий захід, відомий не тільки у нашому місті, а й далеко за його межами».
alt
 
Очільник міста подякував організаторам фестивалю, активній молоді побажав сил, здоров’я та енергії,  Українській державі – перемоги.
Молодіжний фестиваль триватиме до світанку наступного дня.
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
alt
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02