Відбувся черговий діалог між владою та бізнесом
Понеділок, 11 липня 2016, 13:34

9 липня у Хмельницькому відбувся Форум «Співпраця АППУ, ДФС та бізнесу в умовах європейської інтеграції», у якому взяли участь представники підприємницької громадськості, департаменту ДФС України, обласної державної адміністрації, керівники Головного управління ДФС України в області та Хмельницької митниці, міські голови Хмельницького та Кам’янець-Подільського та представники наукових установ.

alt

«Тільки маючи хорошу комунікацію між владою, місцевим самоврядуванням та бізнесом, ми можемо розраховувати на те, що наше місто та країна розвиватимуться, – впевнений Олександр Симчишин. – На мою думку, дуже вдалим рішенням є проводити такий форум на початку липня. Це дозволить нам краще підготуватися до наступного бюджетного року. Так, я вважаю, що багато функцій вищих органів влади повинні передаватися на місця. і ми готові їх приймати. Проте маємо заздалегідь чітко розуміти, як то кажуть, за якими правилами доведеться грати.»
alt

Під час Форуму міський голова подякував сумлінним платникам податків, завдяки яким у першому півріччі 2016 року перевиконується дохідна частина бюджету міста:
«Не зважаючи на кризу, хмельницький бізнес працює. Завдяки тому, що ви сумлінно та вчасно сплачуєте податки, ми маємо змогу вже цього року здати в експлуатацію перший побудований за часів Незалежної України дитячий садок, розпочати будівництво ще трьох та одного НВК, облаштувати 5 футбольних полів тощо.»
alt
За словами міського голови, влада Хмельницького активно працює над тим, щоб їх діалог з бізнесом був максимально відвертим та продуктивним. З початку року було проведено більше десяти зустрічей з підприємцями. Якісь з них мали результат, а якісь – не виправдали поставлену мету. Проте в міськраді переконані – спілкуватися з представниками бізнесу необхідно, вони можуть завжди розраховувати на діалог та конструктивну співпрацю. 
Учасники Форуму спільно напрацювали узгоджені пропозиції змін до відповідних законодавчих актів та направили їх на розгляд народним депутатам від Хмельниччини, комісіям Верховної Ради України, Адміністрації Президента України та Уряду.
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02