Developed by JoomVision.com
До уваги товаровиробників міста Хмельницького!
Понеділок, 11 липня 2016, 14:40

 

З метою підтримки та розвитку товаровиробників Хмельницької області, привернення уваги споживачів до продукції місцевого виробництва, насичення ринку області товарами належної якості та за доступними цінами підготовлено Проект «Купуй товари Хмельниччини».
Перевагами для товаровиробників, які приймають участь у Проекті, є збільшення обсягів виробництва продукції, підвищення конкурентоздатності, розширення ринку збуту, покращення іміджу тощо.
Серед суб’єктів підприємницької діяльності, які провадять діяльність з реалізації продовольчих товарів, згоду на участь у Проекті надали: ПрАТ «Фірма Бакалія» (мережа супермаркетів «Економ»), «Таврія Плюс» (мережа супермаркетів «Таврія В»), ДП «Маркет Плазо» (мережа супермаркетів «Фуршет»), ТОВ «Фоззі-Фуд» (мережа супермаркетів «Сільпо»), ТОВ «Пакко Холдинг» (мережа супермаркетів «Вопак») та магазини типу маркет системи Облспоживспілки.
Механізмом реалізації проекту є виділення (окремі цінники) продукції місцевих товаровиробників (учасників проекту) у закладах торгівлі, поширення інформації про проект та його учасників у ЗМІ та соцмережах у мережі Internet, налагодження співпраці місцевих товаровиробників та операторів торговельної мережі тощо.
Участь у проекті – безкоштовна.

У разі зацікавленості щодо участі у Проекті просимо звертатися до контактної особи Олега Гарника, заступника начальника управління з питань розвитку підприємництва та споживчого ринку – начальника відділу споживчого ринку Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури Хмельницької облдержадміністрації (тел.: 65-00-83, 097-177-58-68).

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02