Готуються проекти будівництва мереж водопостачання у мікрорайонах Дубове та Лезневе
Вівторок, 19 липня 2016, 15:53

 

Враховуючи потребу багатьох жителів приватного сектору нашого міста у послугах централізованого водопостачання та водовідведення, міське комунальне підприємство "Хмельницькводоканал" працює над проектуванням нових водогонів у мікрорайонах Дубове та Лезневе.
«Що стосується мікрорайону Дубове, то проектом передбачено будівництво заглибленої каналізаційно-насосної станції (КНС) по пров. Щедріна, між вул. Глінки та вул. Глібова, напірних каналізаційних колекторів від запланованої КНС до уже існуючого каналізаційного колодязя на перехресті вул. Козацької та вул. Болбочана, а також мереж самопливної каналізації від місць приєднання абонентів до КНС.
У мікрорайоні Лезневе заплановані роботи з будівництва вуличних мереж водопостачання по вул. Гончарова, вул. Кошарського, вул. Амосова вул. Лезнівській, вул. Молдавській, вул. Пасічній, вул. Тамбовській, вул. Драгоманова, вул. Вінницькій», - інформує начальник відділу капітального будівництва міського комунального підприємства "Хмельницькводоканал" Микола Чвартацький.

Після виготовлення проектно-кошторисної документації обидва проекти мають пройти державну експертизу до 15 листопада поточного року. Питання фінансування робіт винесуть на розгляд чергової сесії Хмельницької міської ради у I кварталі 2017 року, попередньо у грудні 2016 року надавши пропозицію на виділення необхідної суми бюджетних коштів.

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02