Діти із Старобільська відвідали Хмельницьку міську раду
Четвер, 21 липня 2016, 10:55
На початку липня відбувся черговий заїзд у рекреаційний центр «Берег надії». На оздоровлення і відпочинок прибули діти з міста-побратима Старобільська, Луганської області. Насичений графік перебування у таборі доповнюють різноманітними екскурсіями та подорожами. Діти вже відвідали Меджибізьку фортецю, а сьогодні завітали до Хмельницької міської ради.
alt
«На день Соборності України я особисто їздив у м. Старобільськ, аби запросити вас на відпочинок. Ще у січні 2015 року, коли підписували угоду про співробітництво, акцент ми зробили на дружніх зв’язках в царині культури, спорту, обміну делегаціями та відпочинку дітей. Відтак кожного літа ми запрошуємо до нас та раді зустрічати», - відзначив секретар ради Михайло Кривак.
alt
 
 Діти охоче фотографувались та знайомилися з роботою міської ради та виконавчого комітету. Надалі група продовжила мандрівку історичними місцями Поділля та вирушила на екскурсію до Кам’янця-Подільського.
alt
У рекреаційному центрі «Берег надії» організовано п’ятиразове харчування, спортивні забави та ігри. Творчі заняття не дають дітям марно провести час, а позитивна дія на організм природних рекреаційних факторів – сонця, свіжого повітря, води та рослинності  ще й дарує оздоровлення і зміцнення організму. Незабутні враження діти отримають від концертних програм, де кожен може показати, а може і відкрити в собі творчий талант,  вечірні дискотеки дарують нові знайомства і нових друзів. Працівники центру запевняють, що докладають максимум зусиль, щоб забезпечити гостям із Луганщини незабутній відпочинок і масу нових вражень. Наступний заїзд відбудеться 2 серпня.
 
 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02