Developed by JoomVision.com
Оголошується конкурс на проведення робіт із надбудови мансардного поверху

Конкурсною комісією з відбору інвесторів-забудовників на підставі рішення виконавчого комітету від 10.07.2008 № 823 «Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсів з відбору інвесторів-забудовників на проведення робіт із надбудови мансардних поверхів та реконструкції будівель комунальної власності та затвердження складу конкурсної комісії з відбору інвесторів-забудовників» із внесеними змінами рішенням виконавчого комітету від 14.02.2013 № 122 оголошується конкурс на проведення робіт із надбудови мансардного поверху над одноповерховою будівлею комунальної власності, розташованою за адресою: вул. Проскурівська, 58/1.

 

 

Місце знаходження та контактний телефон організатора конкурсу: вул. Кам’янецька, 2, тел.: 78-32-04, Гончар Дмитро Олександрович.

 

Умови конкурсу:

 

1) забезпечити капітальний ремонт приміщення (ремонт стін, стелі, утеплення ззовні, гіпсокартон зсередини, заміна вікон, внутрішніх і зовнішніх дверей, системи опалення, електричної проводки, каналізації, бетонування підлоги, облаштування ганку (пандус, плитка, навіс), придбання меблів, забезпечення музейних експозицій, зокрема розробки і встановлення гіпсового панно – «Фонтан Г. Сковороди» і т.д.);

2) забезпечити поточні ремонти 1 раз на 4 роки та оплату всіх комунальних платежів (тепло, світло тощо) до 25.02.2025 (термін закінчення оренди);

3) забезпечити фінансування діяльності музею-бібліотеки на рівні двох мінімальних ставок на місяць до 25.02.2025;

4) зобов’язати не продавати зазначене приміщення до 25.02.2025 без попереднього виконання вище вказаних зобов’язань;

5) максимальний термін проведення робіт – 2 роки.

Критерії визначення переможця конкурсу:

1) виконання усіх умов конкурсу;

2) передача балансоутримувачу найбільшої, по відношенню до інших учасників конкурсу, частини добудованих приміщень;

3) найшвидше, по відношенню до інших учасників конкурсу, проведення будівельних робіт.

 

Конкурс буде проведено 25 серпня 2016 року о 11.00 год. у зеленій залі приміщення виконавчого комітету Хмельницької міської ради (вул. Гагаріна, 3).

Заяви на конкурс мають бути подані не пізніше 18.08.2016.

 

Для участі у конкурсі учасник повинен надати:

  • заяву на участь у конкурсі;
  • нотаріально завірені копії статуту, свідоцтва про державну реєстрацію;
  • гарантії фінансового забезпечення реалізації інвестиційного проекту;
  • підтвердження наявності необхідних фінансових ресурсів та можливості їх залучення;
  • довідку органів податкової адміністрації України, що підтверджує відсутність заборгованості зі сплати податків, зборів та інших обов’язкових платежів на момент оголошення конкурсу, декларацію про доходи (для фізичних осіб);
  • розшифровка на дату подання документів дебіторської та кредиторської заборгованості юридичної особи з вказаною датою їх виникнення;
  • конкурсні пропозиції, які мають відповідати умовам конкурсу;
  • відомості, щодо наявності досвіду та можливостей фінансового і організаційного забезпечення реалізації конкурсних пропозицій.

Заява і документи що додаються до неї, повинні бути підписані керівником та головним бухгалтером учасника конкурсу, підписи завірені печаткою учасника або нотаріально, документи прошиті та пронумеровані. У разі, якщо учасником конкурсу є фізична особа, підпис учасника конкурсу має бути посвідчений нотаріально.

Конкурсна пропозиція передається у подвійному конверті, який завіряється печатками учасника конкурсу. На зовнішньому та внутрішньому конвертах зазначаються найменування об’єкта конкурсу. На внутрішньому конверті, крім названої інформації, зазначається найменування учасника конкурсу та його місцезнаходження.

Усі документи повинні бути оформлені і заповнені розбірливо, стирання та виправлення не допускаються.

Конкурсна документація надається за вказаною в інформаційному повідомленні поштовою адресою або безпосередньо секретарю Комісії. Термін прийому документів визначається за датою їх фактичної доставки, що вказується у розписці.

 
 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02